Dagens outfit 040613

Heihei! Beklager for sen blogging, men nå i hverdagene må jeg nesten sette skolearbeid foran bloggen. Skal prøve å få oppdatert til dere minst en gang for dagen i hverdagene, men det er veldig mye som skjer de siste ukene på skolen så kan ikke love noe. Foreksempel imorgen har vi tyskprøve og engelsk fremføring, som jeg nesten ikke har øvd til så vi får se hvordan det går... Men håper dere skjønner at det er litt travelt for tiden.♥

Idag er det forresten 17 dager til sommerferie! Føler 2013 så langt bare har flydd av gårde, føles nesten som vi fortsatt er i starten av året og at det er lenge til ferie. Er utrolig deilig å tenke på at om bare litt over to uker, har vi helt fri, og kan leve late dager i solen, gå på stranden, bade i sjøen, grille og bare slappe heelt av. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Skal faktisk til Mallorca i år også, ååå denne sommeren blir utrolig bra!

Tok noen outfitbilder til dere idag, så her har dere dagens outfit:

 

 

 

 

Genser - BikBok // Bukse - Outfitters Nation // Sko - husker ikke? // Smykke - Vero Moda // Lommebok - Chanel

 

Hva synes dere?

-Isabel ♥ 

Dagens outfit 050213 - Stars

Heisann! Tirsdag idaag, beste dagen i uken! Vi starter dagen med to timer gym, så en time matte og så tre timer mat&helse. Nesten ingen teorifag! Liker ikke matte i det hele tatt men siden det bare er en kort time så går det bra. ♥ Eneste negative idag er at vi har matteprøve imorgen.. Det vil si at jeg garantert må bruke omtrent hele dagen på pugging,pugging og atter pugging.. Kan være ærlig med dere, har tre'er i matte, noe jeg ikke er stolt av. Så har et mål og forbedre meg og ihvertfall få en firer i standpunkt. Har ikke dårlige karakterer i andre fag, men matte og meg fungerer bare ikke sammen haha.

Ok, nok matteprat. Her er dagens outfit:

 

 

 

 

 


yee

 

 


Jakke - Cubus // Genser - Zara // Skjerf - Cubus // Bukse - Bikbok eller Cubus husker ikke // Sko - Converse  Hva synes dere om antrekket?

 

Nå skal jeg øve til prøve, og så skal jeg på dansing. Vi blogges!

-Isabel ♥


 

 

Gårsdagens outfit

Hei! Idag har jeg vært på min første Havfest øving. Er så gøy å vite at jeg faktisk er komt med. :-) Det var veldig gøy og gleder meg til flere øvinger osvosv. Senere idag skal jeg mest sannsynlig være med Nikita ( hun er også med i Havfest forresten) og bake oreo cupcakes! Mmm det er helt himmelsk!♥ Satser på at mine blir gode også da, heh. 

Tok noen outfitbilder til dere i går, men fikk ikke postet dem. Så deler dem med dere idag isteden. Here you go:

 


Ja.. Fint med porten i fokus. Måtte overredigere bildet, så det endte opp stygt, og skjønner egentlig ikke hvorfor jeg legger det ut.. Men det var det eneste som viste hva jeg hadde på meg ordentlig. Dere skjønner det regnet da jeg skulle ta bilde så jeg sprang ut, tok bilde og sprang inn igjen sånn at verken meg eller kameraet skulle bli vått. Resultatet av det ble jo ikke noe å skryte av hehe.

 

 


Skjorte - Cubus // Genser - Cubus // Jakke - ? // Bukse - Cubus // Sko - Converse // Lommebok/Clutch - Chanel

Nesten alt fra cubus haha. Sorry for ekstremt dårlige outfitbilder.. Skal komme tilbake sterkere med finere bilder den dagen jeg får kjøpt meg speilrefleks og den dagen jeg ikke knipser bildene i regn i full fart.

 

-Isabel ♥Saturdays outfit

Uff og uff... Jeg som hadde de planene om å blogge masse og bra... Så endte det opp med å ikke blogge på en uke. Har klart å rote bort USB ledningen til kameraet, så jeg har trodd at jeg ikke fikk lagt inn bilder. Men så visste ikke jeg at jeg bare kunne stappe minnekortet inn i pc'en. Heheh..

Så forrige uke ble det null blogging. Eller, kunne jo selvfølgelig mobilblogget, men da blir det ikke noe bra innlegg... Skal prøøve å blogge jevnt nå!♥

 

Tenkte å bare vise dere litt outfitbilder jeg tok på lørdag tror jeg. Det skulle egentlig vært postet da, men som dere vet smarte meg trodde det ikke gikk an å få bilder inn på pc'en uten USB ledning. Så her kommer lørdagens antrekk!

Vest-Lindex // Bluse-JC, tror jeg // Bukse-BikBok

Hva synes dere?

 

-Isabel
Dagens outfit 01.08.12

Heisann! Da var vi kommet hjem igjen etter en liten tur på butikken og en kiosk med onkel. Spiste verdens beste softis med oreo strø.♥ Nå er det rydding av rommet som må til, men tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk først!
..

// Skinnjakke - Cubus // Topp - Cubus // Bukse - BikBok // Armbånd - Cmyk troor jeg // Sko - Converse

 

Null sminke, heheh. Gidder sjelden å sminke meg i sommerferien. ;-) Tycks om antrekket?

-Isabel ♥
 

Gårsdagens outfit

God morgen! Tok litt bilder ute i hagen igår, og da tenkte jeg kunne bruke noen av dem til å vise gårsdagens outfit. Var egentlig bare noe heelt enkelt jeg slengte på meg menmen... Gikk egentlig med den nye skinnjakka også, men det ble altfor varmt å gå med den lenge!


Love life♥

// T-skjorte - Cubus // Shorts - Mudd eller noe sånt (den var bukse før men har klippet den om til shorts)

 

Hva synes du?

-Isabel ♥
Dagens outfit 22.06.12

Heei! NÅ ER DET SOMMERFERIE!!!♥ Det er så digg at jeg har ikke ord. Disse to månedene skal jeg virkelig ha det gøy og nyte sommeren og solen. For sol, det må det bare bli!

I går fikk jeg en super start på ferien med at jeg, Mari, Susann og May-Li reiste til byen etter skolen. Vi shoppet, spiste deilig mat på Egon og drakk verdens beste smoothie fra en fruktbar. Noen bilder tok jeg, og de skal dere få se litt senere idag, heheh. Akkurat nå er det dagens outfit, so here you go :

 

 

 

 


Kjøpte meg nye sko igår!♥

En helt enkel og grei outfit idag, ikke så veeldig fint men til å bare være hjemme så er det ikke så veldig nøye ;-) Null sminke også.

Hva synes dere?

 

-Isabel ♥Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits