Julestemning til tusen

Heihei! Har sittet å sett på Norske Talenter nå, og prøvd å finne noen spesielle jeg heier på. Men det er jo heelt umulig for alle er helt utrolig flinke! Så mange forskjellige talent.♥ Dansere med helt sykt kule trinn, tryllekunstnere med triks jeg blir helt forvirra av haha, turnere oppe i trapes som henger opp ned fra høyt oppe osvosv. Elsker Norske Talenter er så gøy å se på.:-D

Nå i pausen har jeg vært litt nede på rommet og ryddet og kost med pusen. Endelig er det helg! T.G.I.F liksom. Har ikke så veldig mange planer, for se hva som skjer. 

Snøen er komt til oss nå, og går rundt med skikkelig julestemning for tiden! Er så koselig når snøen daler ned utenfor, kvelder inne med fyr i peisen, kakao og krem og tv-titting med familien med pleddet på. Dumt det er hele 2 måneder til jul, får bare satse på at snøen enten holder seg til dess eller kommer tilbake på julaften. Krysser fingrene for hvit jul i år.♥

Flere enn meg som går rundt med skikkelig julestemning? Akkurat nå hører jeg faktisk på julesanger på youtube, haha meg altså starter julen i oktober. Må kanskje spare litt på julestemningen så den varer helt til julaften, heheh. 

 Ha en good fredagskveld videre! 

-Isabel ♥Forsoveren....

Heihei! Idag har vært en skikkelig trøtt onsdag. Forsov meg (har seriøst gjort det hver dag denne uken, er det mulig) , hadde to timers nasjonale prøver i matte de to første timene og etter skolen var det rett på konfe undervisning i to timer. Litt senere var det kor i to nye timer. Er dødstrøtt nå og vil bare sove, må bare lese litt til en fremføring imorgen... yay<3.. Uff for en klaging på meg idag! Jaja må vel ha noen sånne dager og. Nå er det heldigvis snart helg!<3 To dager med skole og så er det friiii . Gleder meg utrolig masse kjenner jeg.

Men nå må jeg få lest litt og så sove. Er så trøtt! Vi blogges verdens beste lesere.<3

Verdens søteste lille pus

Dette innlegget skulle egentlig vært postet igår kveld, men ble for trøtt til å gjøre det ferdig heheh.

 

Heisann! Tenkte å lage et lite innlegg der jeg skriver litt og legger inn bilder av lille kattungen min! I tillegg spør jeg om forslag til navn for det har vi ikke bestemt oss for enda.. ;-) 

Ja, vi fikk det lille nurket for 1 og en halv måned siden, og vi ble helt forelsket med en gang. Verdens nusseligste kattunge!♥ Hun er allerede blitt veldig godt vandt med oss og kommer nok til å bli en skikkelig "brelekatt" altså en skikkelig kosete katt. Tja, er vel ikke stort mer å si kan heller vise dere bilder. 


Sleeping beauty.♥

 

 

 

 


Jeg så skalla ut, men see på skjønne pusen ♥

 

Er hun ikke søt?

-Isabel♥Trene,trene..

Stikker på joggetur med Mari nå, må bare ta en liten løperunde i huset først og lete etter hårstikk... Flere enn meg som er enig i at hårstrikk bare forsvinner av seg selv? Og alltid akkurat når man trenger dem. Vi snakkes senere folkens <3

Bøssebærer og cupcakes

Heei! Idag har jeg og Nikita laget cupcakes, jeg har vært bøssebærer for Amnesty International sammen med Miriam og Mari og jeg har laget frosting til cupcakesene med Nikita og Mari.♥ Dagen startet med at Nikita kom ned og vi bestemte oss for å bake ett eller annet. Vi kom til slutt på cupcakes! Vi valgte en oppskrift på 36 stk som var mange allerede, men det ble til slutt en god del mer enn det sikkert 40-45 minst. :-D

Men vi rakk ikke å lage ferdig frostingen for jeg skulle være bøssebærer for Amnesty så måtte gå. Meg, Miriam og Mari hadde meldt oss på sammen, og vi fikk inn en god del. Etter 3 timer med gåing rundt i nabolag, kom jeg hjem igjen og vi laget ferdig frostingen+ pyntet dem. Mange ble litt faila, for ting gikk hull på og litt sånn.... Men de ble ganske søte.♥

Tenkte å friste dere litt med noen bilder:Vi var litt proff da.¨

 


 


 


LOVE.♥

 


 

Og litt bilder fra tidligere:


 


Fornøyd haha :-D

 

Nå er det Farmen- tiid, vi blogges!

-Isabel ♥ 

5 på topp...

Hei og god morgen! Tenkte å vise dere mine topp 5 sanger akkurat nå, kanskje dere finner noen dere liker?♥

Jessie J: Who's Laughing Now

 

Taylor Swift: We Are Never Ever Getting Back Together
The Band Perry: If I Die Young
Justin Bieber / Nicki Minaj: Beauty And A Beat
 
Åh kommer ikke på mer enn fire å ta med nå... Kommer aldri på sanger når jeg skal komme på noen. Derfor spør jeg dere, hva er deres favorittsang akkurat nå? Så kanskje får jeg meg også en ny favoritt? :-)
-Isabel ♥ 


Herlig lørdagskveld

Heiheei! Sitter å ser på tv med mams og paps nå, med godteri og brus.♥ Deilig å chille max på en lørdagskveld! Tidligere idag har jeg laget amerikanske pannekaker. Det er seriøst helt sykt godt! Første gang jeg har laget/smakt det før og det var definitivt en suksess, og kommer sikkert til å lage det ofte heretter. :-) Det var faktisk pga. en mat og helse lekse jeg laget det for vi hadde i oppgave å lage pannekaker med valgfri type og oppskrift. Gøy lekse må jeg si. 

 

Senere på dagen kom Nikita ned, og litt etterpå kom Mari også. Meg og Nikita spilte inn første del til "må gjøre" videoen og Mari hjalp oss litt med ting hehe. Skulle gjerne vært hun og slippe å spise/drikke alt det dere kom med forslag til hahah, det ble ganske kvalmende... Men var kjempemorsomt da! Videoen kommer som jeg har skrevet i "må gjøre" video innlegget, når jeg har redigert den ferdig. 


 


Viser det hvite streker på bildet hos dere? Hvis det gjør det, så aner jeg ikke hvorfor...

 

Og til slutt, har jeg tatt litt bilder av myself. Er man blogger så er man blogger... xDxD neida. 

 

Vi blogges! 

-Isabel ♥


T.G.I.F

Heisann! Har ikke fått blogget denne uken for det har vært mye stress med presentasjon og lekser... Og i høstferien var jeg i Drammen hos noen i familien, så ble ikke blogging da heller.. Var ihvertfall veldig koselig og fikk shoppet litt også så viser innkjøp når jeg har fått ladet kamera. ;-)

Idag som alle andre dager i hverdagen var det skole.... Men nå er det endelig helg igjen!<3 Åh love iiit! Akkurat nå er jeg med Nikita og vi tenkte å spille inn må gjøre videoen idag! Dere kan bare fortsette å sende inn forslag, skrive i dette innlegget når tiden er ute. Såå send inn masse forslag! NÅ HAR VI SPILT INN VIDEOEN OG DEN KOMMER NÅR JEG HAR REDIGERT DEN FERDIG, SÅ IKKE KOM MED FLERE FORSLAG NÅ. ;-)

Har ingen bilder fra idag så slenger med noen bilder fra turen hjem i høstferien :

MÅ GJØRE VIDEO!!

Heei! Unnskyld for lite blogging de siste dagene men, har ikke hatt noe særlig å blogge om hehe. Dårliig unnskyldning, men det er jo ikke så gøy å blogge bare for å blogge.;-)

 

Nå er det endelig høstferie!♥ Er bare så happyy! Fra igår til idag overnattet Thea hos meg, og vi så på tv, var på pc'en, pratet, spiste godteri og masse annet. Var utrolig gøy, as always.♥ Tidligere idag fant vi ut at vi skulle se Titanic. Den er bare den fineste/tristeste filmen noensinne! Elsker den. Så da klokken var fire satt vi i sofaen, fortsatt i pysjen, og kjempetrøtt. Jaja, det var verdt det for Titanic er bare, som sagt verdens fineste film.♥

 

Akkurat nå er jeg med Nikita, og vi kom på den gode ideen om at vi skal ha "må gjøre video"! Har faktisk ikke hatt noe særlig med videoer på denne bloggen så det er vel på tide.. Vi tenkte å spille den inn en dag i høstferien, kaanskje idag hvis det kommer mange nok forslag SÅ DET ER BARE Å SENDE INN MASSEVIS AV FORSLAG TIL TING VI KAN GJØRE!:-D

Da gleder vi oss til å se hva dere foreslår heheh. Vi snakkes søte dere!
-Isabel.♥

Halveis til høstferie

Heisann! Dette blir et superkort innlegg, rett og slett fordi jeg er for trøtt og sliten til noe annet. Dessuten blogger jeg fra mobilen og da er det så utrolig kjedelig å skrive masse! Kommer mest sannsynlig med et liitt mer interessant innlegg imorgen.:-)

Stikkord for dagen idag: Skole, lekseer, kor, 2timer, sliten. Gleder meg så utrolig mye til imorgen, CHEERLEADING!<3
Og nå er vi halvveis i uka og det vil si: halvveis til høstferiee. can't wait!
Slenger med litt bilder fra dagen idag,jeg.

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits