BILDER- ute i naturen

Heisann! Kom hjem fra bursdagsbesøk hos Ingrid for en stund siden, var kjempekoselig.♥ Vi så film, spiste godteri, muffins og masse annet godt. Nå tenkte jeg å vise dere resten av bildene meg og Thea tok. So here you go:

 


svart/hvitt. Bildet var heelt mørkt så det måtte litt redigering til...

 


ignorer mine tørre lepper..

 

Oi uklart... Veldig mange av bildene ble veldig uklare, men kameraet mitt tok veldig dårlige bilder i skogen vi var i pga dårlig lys.. Ønsker meg speilrefleks, DA skal det bli bra bilder da!

Men utenom kvaliteten på bildene, hva synes dere?

 

-Isabel♥
T.G.I.F !

Heei og god fredagskveld! Er så herlig med helg, åh lovin' it!♥ Denne helgen skal jeg virkelig chille og slappe av, det blir nok deilig etter en lang uke. Kjenner jeg allerede er blitt ganske så skolelei, ser fram til høstferien!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med pusen ved siden av meg og ser på Top Model UK, og chatter med Susann. Chipsskålen står på bordet og colaglasset er på plass, perfekt!

Fikk forresten 6'er på den tysk gloseprøven vi hadde (ikke såå big deal, men uansett heheh)!:-D Var en fornøyd jente som gikk hjem fra skolen idag for å si det sånn.


Får håpe været blir litt bedre da...

 

Meg og Thea var ute en dag og tok litt bilder, så tenkte å vise dere en liten smakebit på dem? Det ble ikke så veldig mange bra merket jeg etterpå, men her er noen:


Skyggen ser ut som et øyeJa det var da en liten sneak peak på bildene. Kan jo vise resten i et annet innlegg hvis dere vil? Hva synes dere om bildene så langt?

 

-Isabel♥
  

 

 

Dageen

Heisann! Er så trøtt at jeg såvidt klarer å holde øynene åpne nå så dette blir et kjempekort innlegg. Stikkord som beskriver min dag: skole, cheerleading(skal fortelle mer i neste innlegg) , øvd til prøve og spist eplekake. Haha lol dette innlegget ble helt teit. Men ok avslutter bare med litt bilder fra dagen. God natt folkens!<3

Vi har fått kattunge!

Heihei! Matteprøven idag gikk heelt greit, heheh.. Forventer ikke mer enn en 3'er eller 4'er, men det får gå som det går. Er bare glad for å være ferdig med det! Tyskprøven idag gikk også bra, var heldigvis ikke så vanskelige gloser. :-)

 

Nå har jeg øvd litt til en historie prøve, og så skal jeg snart på JoinUs kor. Gleder meg, elsker å synge.♥ Tja, hva mer er det å skrive egentlig? Har jo ikke gjort på så mye idag bare skole omtrent.. Er litt vanskelig å finne noe å skrive om i ukedagene, så kom gjerne med tips til hva jeg kan skrive om!

 

Fant en topp i klesskapet som jeg aldri har brukt. Liker den ganske godt og har lurt på hvor den har blitt av haha. Ofte bare forsvinner det klær også finner jeg dem igjen sånn evig lenge etterpå! Hadde en liten "fotoshoot" en dag, så kan jo vise litt bilder.

 
"Hvordan skal jeg stå??" Hahah!

 

Har forresten en liten gladnyhet på lager, vi har fått oss en liten kattunge! Den er bare helt nusselig, verdens skjønneste lille jentepus.♥ Så langt heter den Pitteliten, men vi skal finne på et annet navn til den. Her er hun:
Hadde ikke så mange bra bilder av hun enda, men det får dere etterhvert.


Lekser, prøve, pugging....

Heei! Da var enda en uke begynt og den startet med at jeg har klart å forsove meg to dager på rad. Weey! I tillegg har vi matteprøve imorgen så kvelden må brukes til pugging.. Men okei, nok klaging. Vil ikke at bloggen bare skal være negativ!

Dagen idag var ganske grei, egentlig. Vi hadde mat og helse, der vi laget ostehorn som var utrolig gode.♥ Og nå har jeg nettopp kost meg med vafler og kakao til kvelds med familien. Maat in my heart, hahah. :-D

 

Nå hopper jeg straks i dusjen, før jeg pugger enda litt mer matte. Åh, kom nettopp på at vi har tysk prøve imorgen og. GREAT! Nei, nå ble det bare klaging igjen, legger heller ut litt bilder:

 Vi blogges skjønninger!♥

-Isabel

Overnatting med godteri og julebrus

Heei! Kan ikke si hvor ubeskrivelig herlig det er med helg!♥ Fra igår til idag lå jeg over hos Mari. Var kjempekoselig som alltid. Vi så på Norske Talenter, spiste godteri og drakk julebruus. De hadde to flasker igjen fra i fjor, og dere kan tro jeg var i himmelen! Elsker julebrus.♥

Idag er det sol og knall blå himmel, så dagen skal nok gå til å være ute osv. Har ikke noen spesielle planer. Har dere noen planer idag da?

Litt bilder fra gårsdagen:


 

Ha en super lørdag videre!♥

-Isabel

Header?

Heei! Kom hjem fra skolen for en time siden ca, og har bare chillet og ordnet litt med en ny header. :-) Det er akkurat headeren jeg trenger litt hjelp av dere med. Dere skjønner, for at den skal passe inn i designet mitt må den jo være en viss størrelse. Nemlig 1000px i bredden og 479px i høyden.

Men problemet er at når jeg tar bilde i den størrelsen det må være i, blir det bare forstrukket og bilde ser ikke fint ut. (bruker pixlr.com til å redigere størrelsen forresten.)  Er det noen som vet hvordan jeg kan få bildet i riktig størrelse uten at det blir helt forstrukket og stygt?

 

Sier tusen takk på forhånd hvis noen vet hva som må gjøres.♥ Her er forresten headeren:


Hva synes dere? Liker litt enkle men samtidig fine headere hehe. ♥ Hvis noen har lyst til å lage en header til meg en gang, så kan dere gjerne det! Bare send last  headeren opp på tinypic.com eller lignende og skriv linken i kommentarfeltet.

 

Er det noen som vet hvordan jeg får headeren i rett størrelse?

 

-Isabel ♥
Saturdays outfit

Uff og uff... Jeg som hadde de planene om å blogge masse og bra... Så endte det opp med å ikke blogge på en uke. Har klart å rote bort USB ledningen til kameraet, så jeg har trodd at jeg ikke fikk lagt inn bilder. Men så visste ikke jeg at jeg bare kunne stappe minnekortet inn i pc'en. Heheh..

Så forrige uke ble det null blogging. Eller, kunne jo selvfølgelig mobilblogget, men da blir det ikke noe bra innlegg... Skal prøøve å blogge jevnt nå!♥

 

Tenkte å bare vise dere litt outfitbilder jeg tok på lørdag tror jeg. Det skulle egentlig vært postet da, men som dere vet smarte meg trodde det ikke gikk an å få bilder inn på pc'en uten USB ledning. Så her kommer lørdagens antrekk!

Vest-Lindex // Bluse-JC, tror jeg // Bukse-BikBok

Hva synes dere?

 

-Isabel
Kebab og joggetur

(er så vanskelig å finne overskrift!)

Heihei! Nettopp kommet hjem fra joggetur med Mari i regnet. Var egentlig ganske kjekt men tungt i regn og motvind. Nå sitter jeg i sofaen med familyen og ser på tv.<3 Fikk plutselig så vondt i halsen og sitter og hoster som en gal her, er typisk meg å bli syk nå rett før helgen... Satser på at det ikke skjer da. ;-)

Tidligere idag var det selvfølgelig skole og da holdt vi på med et prosjekt hele dagen så det var jo diigg. Etter skolen fikk meg og Susann så sykt lyst på kebab så da tok vi turen til lucianos. Aldri feil valg det.<3

CANDY lipstick

Heei! Kort om dagen idag: skole, noe kurs greier om konfirmasjonen, kor, trøtt.

Så til tema i dette innlegget. Fikk en utrolig bra og ikke minst fin leppestift til bursdagen som jeg tenkte å vise. Forresten, har dere lyst at jeg skal lage et innlegg om hva jeg fikk til bursdagen? Hvis dere vil, skriv i kommentarfeltet!<3
Jaa hvor var jeg. Jo, leppestiften var fra Rimmel of London og jeg elsker den! Den er i fargen "candy" og er sånn passe lyserosa. Skikkelig søt farge. I tillegg lukter den kjempegodt! Noen leppestifter lukter/smaker ikke noe godt men denne luktet himmelsk.<3

Har dere en leppestift eller noe annet fra Rimmel of London?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits