Null internett = null blogging

Heihei! Har ikke fått blogget de siste dagene, fordi av en eller annen grunn så funker ikke internettet på min data. Nå er jeg på en gammel stasjonær data, men det går nesten ikke an å blogge på denne heller siden den er så utrooolig treig! Liksom, det går ikke å laste opp bilder og den bruker flere minutter på bare å gå innpå en annen side... Men skal prøve å få internettet på min egen pc i orden sånn at jeg kan blogge som normalt. :-)

 

Ellers i det siste har jeg ikke gjort på så mye. Hadde jo besøk av kusinen min i noen dager, og så i denne uken har mommor vært på besøk. Kjempekoselig. ♥ Nå er jeg forresten med Nikita og vi skal straks ut i solen en tur. Ser om jeg får fikset internettet senere sånn at jeg får blogget, men hvis ikke det kommer noe innlegg vet dere hvorfor.

 

God sommerferie videre! ( Tenk at det bare er 1 uke igjen til skolen starter! Ferien har gått sykt fort!)

-Isabel♥


Gave fra Nikita

Heei! Nå får jeg straks besøk av kusinen min, Natalie så har ikke tid til å blogge så mye nå. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere den nye lommeboken jeg fikk av Nikita! Som jeg sa i sist innlegg har hun vært i Tyrkia, og der hadde hun kjøpt en gave til meg. :-) Den var av merket Chanel, og jeg eelsker den!♥

♥♥
Den har mange rom så det er plass til masse i den!

 


Dårlig bilde...

¨

Hva synes dere?

 

Nå er Natalie kommet, så vi blogges!

-Isabel ♥
Nytt kamera!++

Heisann! Idag har jeg vært med Nikita, som kom hjem fra Tyrkia igår! Hun var blitt sykt brun, følte meg jo liiite blek da hahah. :-D Hun hadde også kjøpt en gave til meg, snille Nikita. Det var en Chanel lommebok, og den var bare utrolig stilig! Skal vise dere bilder av den etterpå.

Mari og May-Li har forresten også kommet hjem fra Mallorca nå! Har ikke snakket med dem enda, men er sikker på at de har hatt det helt topp! May-Li kommer nok til å skrive om turen på sin blogg, så da er det bare å stikke innom. HER er den.

 

Ellers idag har jeg og Nikita vært å hilst på en liten gutt vi skal sitte barnevakt for fremover. Kjempekoselig, og greit å tjene litt penger også.♥ Imorgen kommer kusinen min til meg, så det blir kjekt. Tror været skal bli bra også, håper det så kan det bli noen strandturer og soling siste rest av sommerferien.

 

 Så til overskrifen. Dere tenkte vel jeg hadde fått meg et nytt speilrefleks kamera eller noe sånt, men nei ikke akkurat, heheh.

Igår fikk jeg et videokamera og et annet lite digitalkamera av en mamma kjenner, siden hun ikke trengte dem. De er ikke sånn helt nye, og ikke på nivå med speilrefleks kamera osv. men det gjør ikke noe. Video kameraet er det helt grei kvalitet på, jeg trenger ikke noe topp kvalitetsvideokamera til mitt bruk. Digitalkameraet er nok et ikke fullt så dyrt kamera, og tar ikke supre bilder for å si det sånn. Men det er morsomt å ta bilder med det, og er veldig greit å ha!

 


Prolectrix er merket på digitalkameraet.

 


Man kan faktisk snu skjermen rundt, sånn at man ser seg selv mens man tar bilde!

 


Dette skjer når jeg skrur av kameraet, haha! Hyggelig kamera det der.

 


Videokameraet er av Canon.

 


Dårlig bilde...

 

Her er litt bilder, tatt med digitalkameraet:
Tar bedre bilder ute enn inne ihvertfall..

 

Vi blogges!

-Isabel♥


   

Svar på spørsmålsrunden! Del 1

Heihei! Da tenkte jeg at jeg skulle svare på spørsmålsrunden! Skulle egentlig gjort det for en god stund siden, men jeg er utrolig flink til å utsette ting. En av mine uvaner, eheh.. Men nå kommer det!

 

Hvor mange bestevenner har du?

Har en bestevenn, men har mange andre veldig gode venner også.

 

Nevn 5 venner?

Ville egentlig ha nevnt flere, men ok. Susann, Mari, Thea, Gøril, May-Li. ++ Hater å bare nevne noen av vennene ogs å er det noen jeg ikke nevner men..  Er glad i dere alle ihvertfall ♥Beste å drikke?

Smoothie og brus.♥

 

One Tree Hill vs Gossip Girl?

Gossip Girl.

 

Hva synes du om meg? (Susann)

Syns du er sykt pen, og en utrolig god venn. Loveu♥


Hvor mange har du vært sammen med?

3.

 

Hvorfor kaller folk deg Isak?

Ikke så mange som gjør det tror jeg, men meg og Mari snakket en gang for lenge siden om hva vårt guttenavn hadde vært, og da ble mitt Isak...;-)

 

Liker du Justin Bieber?

Jepp!

JB vs 1D?

JB.

 

Hva synes du om katten min? (Susann)

Kjempeskjønn ♥

 

Hvor mange dyr har du hatt før du fikk en fugl?

To. Hunden Fido og marsvinet Miko. (savner dere♥)

 

Hvor lenge hadde du Miko?

I ca tre og et halvt år.


Hvil i fred♥

Vil du ha ny header?

Ja, kunne tenkt meg en litt mer "profesjonell" header med litt finere bilder på og sånt.

 

Vil du ha Deborah Lippmann neglelakk?

Ja!♥

 

Vil du ha dip dye shorts eller i håret?

Tror jeg heller ville hatt dip dye shorts enn i håret. Men er ikke heelt sikker. Kunne jo vært fint i håret også?Bruker du leppestift?

Av og til, bruker som oftest en ganske lys rosa en.

 

Jordbær vs. Bringebær?

Jordbær.


Nam!


 

Hvor mange er du venn med i klassen?

7 stykker i think.

 

Blå vs. Rosa?

Elsker begge, men tror rosa.

 

Du har dødsfint hår. Hva syns du selv om det?

Tusen takk!♥ Tenker ikke så mye over det liksom, men er glad for at jeg har langt hår, og i den fargen jeg har da. :-)

 

Vil du ha Jeffrey Cambell?

Mhm.

 

Liker du noen for øyeblikket?

Hmm, kanskje litt? hihi.

 

Hva syns du om meg ? (May-Li)

Synes du er utrolig skjønn og veldig morsom å være med. ♥

 

Yndlingssang?

Er så utrolig mange, men kanskje Broken Strings - James Morrison ft Nelly Furtado.

 

Beste du vet ?

Godt humør, venner og familie, sommer og god mat/godteri. Hehe.

 Planen var egentlig å svare på alle spørsmålene i ett innlegg men det var så mange så må dele det opp i flere deler. I tillegg er jeg så trøtt, så svarer på resten imorgen mest sannsynlig.♥ Er dere fornøyd med svarene så langt?

 

-Isabel♥
 Jeffrey Campbell Lita Shoe

I det siste har Jeffrey Campbell sko vært veldig populære. Spesielt typen "Lita Shoe" står høyt på manges ønskelister. Jeg selv syns de fleste er veldig stilige!♥ Det kommer jo helt an på hvordan de ser ut, fargen osv.  men selve skoene liker jeg veldig godt. Hva er DIN mening om Jeffrey Campbell Lita Shoe? Har du et par?

              
Usa JF HER                                                           Lyseblå JF HER                                          Lilla JF HER

 

                  
              
Gull JF HER                                                            Svarte JF HER                                           Sølv JF HER

 

             
     
Spike JF HER                                                       Blomstrete JF HER                                       Blonde JF HER 

// Nelly.com

Hvilke likte du best?

 

-Isabel ♥


                                    

Målet mitt for sommeren

Heei! Skulle egentlig lage et "innkjøp" innlegg nå, men så er det begynt å bli mørkt + at bilder med blits sjelden blir noe bra. Så ser heller om jeg kan få gjort i morgen.

Nå har jeg akkurat tøyd litt! Hadde et mål om å komme ned i herrespagaten og kanskje damespagaten, i løpet av sommeren. Skulle egentlig jogge+tøye et par ganger i uken i sommerferien, men skal ikke skryte på meg at det har blitt gjort, eheh. Jogget og tøyd noen ganger, har jeg men ikke så veldig mye.

Men nå, nå skal jeg greie det! Jeg har utrolig lyst til å bli mykere og klare begge spagatene, så nå er det på tide å gjøre noe med det. Vil også lære meg heel-stretch, men det tar jeg litt etterhvert. Skal si ifra til dere når jeg har greid det!♥

 

Atm sitter jeg og slapper av foran pc'en, chatter med en jente jeg ble kjent med da vi var på ferie sist sommer, Caroline. Alltid hyggelig å snakke med hun.♥

Hva gjør dere på? 
Daffeklæær, in my heart!

 -Isabel♥

Dagens outfit 01.08.12

Heisann! Da var vi kommet hjem igjen etter en liten tur på butikken og en kiosk med onkel. Spiste verdens beste softis med oreo strø.♥ Nå er det rydding av rommet som må til, men tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk først!
..

// Skinnjakke - Cubus // Topp - Cubus // Bukse - BikBok // Armbånd - Cmyk troor jeg // Sko - Converse

 

Null sminke, heheh. Gidder sjelden å sminke meg i sommerferien. ;-) Tycks om antrekket?

-Isabel ♥
 

Enda et nytt design...

Heei! Som dere sikkert ser har jeg byttet design. Igjen... Haha! Var ganske fornøyd med det forrige designet, men så var det noe rot med det + at jeg fant det jeg har nå! Likte dette designet kjempegodt, så tror jeg kommer til å ha det en stund. Fikk også headeren til å passe, så nå er jeg happy!

Det er egentlig mest en midlertidig header, men den passer ihvertfall. Nå skal jeg, onkel og tvillingene straks ta oss en kjøretur og spise litt is og sånn. Kos! Ellers har jeg ikke noen planer for dagen, får se hva som skjer.Hadde ingen nye bilder... Vi blogges!

-Isabel♥
 

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits