Pizza tiime

Heihei! Nå har meg og mamma har nettopp knasket i oss en deilig pizza fra Peppes. Begge to fikk veldig lyst på en litt annerledes kveldsmat, og fant ut at pizza var tingen i kveld. "Heavy Heaven" -pizza slår aldri feil. :-)

Er ganske trøtt, så skal straks legge meg. Må bare fikse og mikse litt på designet først. God natt!♥


 


Yeye...

-Isabel ♥


Nytt design!

Heei! Nå har jeg skaffet meg et nytt design. Det er et gratisdesign fra siljelien.blogg.no, og jeg elsker det!♥ Eneste problemet er at jeg ikke får headeren til å bli tydelig! Som dere ser nå er bildet forstrukket. Det ble sånn når jeg endret størrelsen på bildet til den størrelsen headeren måtte være i. Noen som vet hvordan jeg kan få tydelig bilde, men samtidig i riktig størrelse?

 

Hvis det er noen som vil gjøre det for meg, så blir jeg glad for det også! Er ikke så flink med sånt, heheh.  Bare fiks bildet, last det opp på tinypic e.l, og send linken til bildet til meg i en kommentar. ;-) Bildet skal være 749px i høyde og 382px i bredde.

Her er bildet:Sånn ellers, hva synes dere om designet?

-Isabel ♥
Dagen idag

Heei! Akkurat nå sitter jeg og slapper av i sofaen og ser på tv. Chilling.♥ Dagen idag har gått til å være med Thea tidligere idag, og så kom Stine litt senere. Vi har kost oss ute i solen, hoppet på trampolinen og bare pratet. Koos!

Om kvelden skulle egentlig familien grille, men da skyet det selvfølgelig over så da ble ikke det noe av.. Åh, typisk akkurat idag når det virkelig fristet med grillmat! Håperhåper det blir fint vær imorgen også.:-) Tenk at sommerferien snart er slutt.  Føler at den såvidt har begynt... Jaja, får nyte siste rest av den så godt jeg kan!

 

 

Litt bilder fra de siste dagene. Hva synes dere? Hva har dere gjort på i sommerferien?

 

-Isabel ♥
FOTOSHOOT!

(DETTE INNLEGGET SKULLE EGENTLIG VÆRT POSTET IGÅR, MEN KLARTE Å GLEMME Å POSTE DET...)

Heei! Sorry for lite blogging igår og idag, men orket bare ikke... Dum unnskyldning, men de som blogger vet hvordan det er, av og til har man ikke blogglyst. Er vel ikke så gøy å bare blogge for å blogge, uten at innlegget er noe bra?

 

Uansett, kan jo fortelle litt hva jeg gjorde igår og idag? I går tok jeg, Thea og Stine oss en tur på et "badeland" i nærheten. Det var utrolig morsomt! I det siste har vi holdt på med litt turn og cheerlading. Vi har ikke gått på noe fast trening, men bare øvd på det i fritiden. Så da fant vi ut den supre ideen om at vi skulle gjøre cheerlading-løft - i vannet! Hahah det var kjempegøy, og mye lettere enn på bakken. :-D

 

Fra igår til idag overnattet jeg og Thea hos Stine. (Rettere sagt hos farmoren og farfaren) Det ble en kjekk kveld med pc-spilling, sminking av hverandre på tull, musikk og latter.♥

Idag har dagen gått til å hente en pakke på posten, som jeg skal vise i et annet innlegg, sole meg og være en tur på standen med Thea,Stine og tvillingene. Har ingen bilder derifra fordi alle ble tatt med Stine sitt kamera. Men hun skal sende dem til meg og da kan jeg vise dere. :-)

 

Oops, nå snakket jeg meg langt vekk fra det som egentlig var tema i dette innlegget! Altså fotoshooten meg og Thea hadde her for noen dager siden. Tok mest bilder av Thea, og i tillegg ble de fleste av meg ikke pene i det hele tatt. Men det går bra, for Thea sine ble nydelige!


 
Du er selve modellen du, Thea!♥ Hva synes du om bildene?

 

-Isabel ♥
Stikkord:

Gårsdagens outfit

God morgen! Tok litt bilder ute i hagen igår, og da tenkte jeg kunne bruke noen av dem til å vise gårsdagens outfit. Var egentlig bare noe heelt enkelt jeg slengte på meg menmen... Gikk egentlig med den nye skinnjakka også, men det ble altfor varmt å gå med den lenge!


Love life♥

// T-skjorte - Cubus // Shorts - Mudd eller noe sånt (den var bukse før men har klippet den om til shorts)

 

Hva synes du?

-Isabel ♥
Bilder fra dagen idag

Heisann! Kom inn dørene for omtrent en time siden. Meg, Thea og Stine har vært på butikken og "snopet" litt og sånn. Skulle kanskje sove hos de, men vi tar det imorgen istedet. Idag har vært en veldig bra dag! Har kost meg masse, det er alltid like gøy å være med Thea og Stine.♥ Vi har hoppet en del på trampolinen, tatt litt bilder og ja, vært på butikken heheh. Kjøpte ikke mye, en blå burn og litt sjokolade. Godteri er jo et must nå om sommeren!;-)

Nå sitter jeg og familyen og ser på tv, og spiser deilig toast. Chiller max, er alltid dødssliten etter å ha vært masse ute i solen!


Thea og Stine er kusiner forresten hvis noen lurte.

 

Når vi var ferdig å handle stakk vi en tur innom til Thea og spiste litt snop og koste med kattene, hunden og marsvinet. De har en del dyr, hihi!

Såå utrolig søt!♥ Pjusken, heter han.

 


Thea og Viko.♥ Viko er faktisk broren til Miko, de var veldig gode kompiser. Åh, savner Miko så utrolig mye..

 


Felix og Stine.♥

 


Aww ♥

 


Den grå katten til Thea og de. Hun heter Alouise.♥

 


 

Hva har du gjort på idag? Har du noen kjæledyr?

-Isabel ♥

 

PS : Husk spørsmålsrunden!! Har den oppe noen få dager til, så skynd dere hvis dere vil spørre!  HER er innlegget dere kan spørre på!
 


 

Klippet meg!

Heei! Åh, elsker været for tiden! Sol in my heart♥ Idag har jeg, pappa og tvillingene vært på Os en tur, og så har jeg fått klippet meg hos frisøren. Stusset bare tuppene på håret, og det som var mest slitt men ble veldig fornøyd! I tillegg laget frisøren en fin flette på ene siden av håret etterpå. Kan legge ut litt fler bilder av hvordan det ble en annen gang om dere vil?

Vi var også en tur på senteret, der jeg fikk kjøpt meg en skinnjakke som jeg har ønsket meg leenge og en T-skjorte. Skal lage et innkjøp-innlegg der jeg poster det jeg har kjøpt i det siste. Akkurat nå er jeg med Stine og Thea. Endelig er Stine komt på besøk igjen! Vi skal ut igjen i finværet nå, også snakkes vi senere skjønninger.♥


// Bilder jeg tok isted. Det er den nye T-skjorten jeg har på på bildene forresten.

 

-Isabel ♥
Happy day!

Heihei! Idag har det vært utrolig fint og varmt ute, så har vært ute omtrent hele dagen.Endelig kom solen!♥ Det dumme er at det er meldt regn til helgen og hele neste uke, men skal ikke tenke på det nå, hehe. Satser på at de har meldt helt feil. ;-) 

Gikk bort til Thea og de i sånn tolv-tiden, og da gikk vi en liten tur med Felix og solte oss bare. Senere tok vi turen bort til oss, og tok litt bilder ute. Hvis det ble noen bra, kan jeg vise dem imorgen kanskje? 

Idag tidlig reiste Mari og May-Li til Mallorca, i tillegg er Susann i Spania og Nikita i Tyrkia.  Heldige folk! Men skal ikke klage, når sommeren først slår ordentlig til i Norge, som idag er det jo helt supert!♥ Vi får krysse fingrene for at det skjer. Ikke sant?
Hvordan er været hos dere? (haha føler det blir litt mye vær-snakk, menmen..)

-Isabel
Stikkord:

Heart


//Bilde tatt av meg.

 

Vet jeg ikke er den første som tar et sånt bilde, men ville teste det ut heheh. :-) Hva synes dere?

 

-Isabel ♥
Fjelltur klokken 05.00 !

Fra fredag til lørdag overnattet Thea hos meg. Om kvelden på fredagen fant vi ut den goode ideen om at vi skulle stå opp grytidlig om lørdagen, som vil si klokka fire og ta turen opp på et fjell i nærheten. Det er et ganske lite fjell som tar ca 25 min opp, men uansett vi følte oss jo litt sprek da haha! Aner ikke hvorfor vi gadd det, men det var faktisk gøy, og så kommer vi to alltid på de rareste ideene..

Så ca klokken 06.00 sto vi på toppen av fjellet. Planen var egentlig å få med seg soloppgangen, men med vår flaks så var det overskyet så det gikk ikke. Jaja!


Utsikten før vi kom helt opp på toppen. Etterhvert så vi ikke solen i det hele tatt siden det ble så overskyet..


Vi tok med oss hunden som Thea og de passer, Felix opp. Er ikke han bare superskjønn?♥

 


Her var vi komt oss opp på toppen, så jo liitt trøtt ut da..

 


Skjønninger♥

 Dette var det vi fikk se av soloppgangen, var jo fint men sikkert enda finere hvis det hadde vært skyfritt.

 

Hva synes dere om bildene? Går dere ofte på fjellet?

 

-Isabel ♥

 

PS: HUSK Å SPØRRE SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! SVARER SNART SÅ DERE MÅ SKYNDE DERE :-) INNLEGGET DERE KAN KOMMENTERE SPØRSMÅL PÅ ER HER.
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits