Slapp dag

Hei dere! Idag har vært en skikkelig slapp dag, noe som var veldig deilig i grunn. Sov lenge og har gått i joggeklær og gårsdagens hestehale hele dag. Vi har jo arbeidsuke, men idag var det så stille på jobb så jeg fikk friii. Det er skikkelig regnvær ute idag også, så da var det ikke så mye annet å gjøre enn å slape av i sofaen og se på serier på tv'en. Man må jo ha noen sånne dager i blant også! Tror jeg snart skal komme meg opp av sofaen og shine opp rommet litt, det trenger en opprydning for å si det sånn. Klær ligger slengt over hele sofaen, og hybelkaniner ligger nok å koser seg under sengen... Misunner dem som klarer å holde rommet sitt ryddig, for meg virker det helt umulig haha. 

 

 

 

 


 Litt bilder fra tidligere i uken. 

 

-Isabel 

 

Glowsticks

Heihei! I dette innlegget kommer bildene vi tok med glowsticks i helgen. Stine hadde kjøpt glowsticks i forskjellige farger en dag hun var i byen og hadde de med seg, så sent på lørdagskvelden gikk vi ut for å ta bilder med dem. Bildene ble veldig stilige, og glowstickene lyste veldig godt opp. Dere kan jo få se selv, here you go:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hva synes dere?

-Isabel 

 

 

 

 

 

Helgen som var- bildedryss

Hei og god onsdags kveld! Har arbeidsuke denne uken, og jobbet nesten hele helgen så derfor = null blogging dessverre. Det er litt hektisk nå siste tiden før sommerferie, så kan ikke love 100% oppdatert blogg. I helgen som var, var jo Stine på besøk hos besteforeldrene som bor rett ved meg, så da var jeg en del med hun og Thea. De to er kusiner forresten. Jobbet jo ganske mye i helgen, men fikk tid til å være med dem også. Fra lørdag til søndag overnattet jeg hos dem, som var veldig koselig. Vi tok masse bilder med Stine sitt og mitt kamera, var ute, slappet av med pc og nettbrett, og sent på kveld smeltet vi sjokolade og dyppet jordbær. Det er seriøst noe av det beste som fins! Åh nam.♥ Når det var blitt mørkt, eller nesten mørkt (det blir faktisk ikke helt mørkt lenger!) gikk vi ut og tok bilder med glowsticks. Bildene ble utrolig stilige, så jeg poster noen av dem i et annet innlegg. Her kommer et lite bildedryss fra overnattingen:

 

 

 

 

Morgenen neste dag gikk vi ut i blomsterengen for å ta enda litt til bilder. Tror jeg har fått gress/pollen allergi for jeg ble helt hoven rundt øynene og tårene rant etter å ha lagt i gresset... Bildene av meg ble ikke særlig pene for å si det sånn, så tror vi dropper å legge dem ut her. Men de andre ble kjempefine, uten tårer og hovne øyne hahah.

 

 

 

 

 

 

Fine fine jentene.♥Nå er det forresten bare 9 dager til sommerferie!♥ Føler jeg skriver om det hele tiden, men klarer nesten ikke å la være, gleder meg så utrolig mye! 

Hva skal dere i sommerferien?

-Isabel ♥ 

 

 

 

High-low skirt

High-low skjørt har blitt en populær trend denne sommeren. High-low skjørtet  er perfekt til varme sommerdager, hvor du bare vil kle deg lett og luftig - og samtidig se bra ut. Et slikt skjørt står høyt på listen over klesplagg som er et must denne sommeren. Det kan brukes til både hverdags med en søt topp til og til fest med noen lekre pumps. Skjørtene fins i alle slags farger, mønstre og stoff, så det er bare å begynne letingen etter det perfekte high-low skjørtet til sommergarderoben. De er å finne i de fleste klesbutikker, og jeg vet også at Nelly.com selger skjørt til en rimelig penge.

Her er noen nydelige high-low skjørt fra ulike steder på nettet som inspirasjon:


Jeg personlig elsker det første skjørtet! Et helt basic skjørt med perfekt rødfarge, som kan brukes til nesten alt. De andre skjørtene og er helt utrolig fine, åh jeg må skaffe meg et high-low skjørt snarest.

-Hva synes du om high-low skjørt?

-Isabel


 


 

 

Langhelg!

Hei dere! Uff veeldig lite blogging i ukedagene. Det har som sagt tidligere vært veldig masse prøver og fremføringer denne uken, men idag hadde vi vår (forhåpentligvis) siste prøve og da har jeg bare engelsk fremføring igjen om en uke ca. Skulle jo egentlig ha den idag, men smarte meg klarte å glemme å lagre den på itslearning hjemme, så da fikk jeg den ikke frem på skolen når jeg skulle fremføre. Litt kjipt, for hvis jeg hadde vært ferdig med alle prøver og fremføringer hvis jeg hadde hatt den idag... Men orker ikke tenke på skolearbeid nå, for vi har nemlig langhelg nå! Er så herlig.♥ Skal på jobb i helgen men trives kjempegodt der så er bare kjekt å jobbe. 

Bortsett fra jobben, skal jeg prøve å få vært masse med Stine, en venninne av meg og Theas kusine som kommer til Os imorgen. Lenge siden jeg har sett henne så blir koselig å være med hverandre igjen. På lørdag er det filmkveld med beste jentene fra klassen som er planen. Ser fram til en bra langhelg før arbeidsuke neste uke!♥

 

 


Meg idag. Er så deilig at det endelig er sommer. Husker når det var sånn 60 dager igjen til sommeferien, og nesten minus grader ute, og nå skinner solen, himmelen er blå og en kan gå i lette topper ute. LOVE IT.

-Isabel 


Dagens outfit 040613

Heihei! Beklager for sen blogging, men nå i hverdagene må jeg nesten sette skolearbeid foran bloggen. Skal prøve å få oppdatert til dere minst en gang for dagen i hverdagene, men det er veldig mye som skjer de siste ukene på skolen så kan ikke love noe. Foreksempel imorgen har vi tyskprøve og engelsk fremføring, som jeg nesten ikke har øvd til så vi får se hvordan det går... Men håper dere skjønner at det er litt travelt for tiden.♥

Idag er det forresten 17 dager til sommerferie! Føler 2013 så langt bare har flydd av gårde, føles nesten som vi fortsatt er i starten av året og at det er lenge til ferie. Er utrolig deilig å tenke på at om bare litt over to uker, har vi helt fri, og kan leve late dager i solen, gå på stranden, bade i sjøen, grille og bare slappe heelt av. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Skal faktisk til Mallorca i år også, ååå denne sommeren blir utrolig bra!

Tok noen outfitbilder til dere idag, så her har dere dagens outfit:

 

 

 

 

Genser - BikBok // Bukse - Outfitters Nation // Sko - husker ikke? // Smykke - Vero Moda // Lommebok - Chanel

 

Hva synes dere?

-Isabel ♥ 

Innkjøp i det siste

Hei! Etter shoppingrunden min i byen på lørdag følte jeg, som med alle andre shoppingturer at jeg ikke hadde fått kjøpt det jeg egentlig skulle ha. Fikk kjøpt kjempemange fine ting, men det aller mest nødvendige og det jeg virkelig skulle ha ble glemt. Standard meg. Så idag tok jeg, Antine og Sara oss en tur til Amfi for å være litt ilag og få shoppet litt til. Får aldri nok av å shoppe, bare pengene som begrenser det en del haha. Det ble hvertfall noen koselige timer med gode venninner.♥ Fikk faktisk kjøpt med ny maskara idag også, det er alltid det jeg prioriterer minst på shopping. Men når det er så vidt jeg får noe maskara på vippene når jeg tar på, er det på tide med en ny. Kjøpte meg Volume Million Lashes fra L'oreal, og satser på at den er bra. Eneste dumme er at jeg klarte å kjøpe den i brun, men heldigvis er det ikke så stor forskjell mellom svart og brun maskara.

Her kommer innkjøpene fra lørdag og idag:

 

Lyseblå kjole fra Bikbok. 


Elsker detaljene på denne kjolen!♥

 


Topp fra BikBok.

 


Peplum genser fra BikBok.

 

Mintgrønn topp fra Vero Moda.

 

Aztec shorts fra BikBok.

 

 

En slags leppestift som ser ut som en tusj, fra Max Factor.


 

 

Volume  Million Lashes fra L'oreal.

 


Smykke fra Only.

 

Hva synes dere om innkjøpene?

-Isabel  


Min elskede dip-dye shorts

Eeelsker dip-dye shortsen min fra BikBok! Fikk den til bursdagen i fjor av verdens beste venner Mari, Miriam, Susann og Nikita og har gledet meg kjempemye til denne sommeren så jeg kan bruke den for fullt igjen. Jeg har bursdag på sensommeren så jeg fikk ikke brukt den så mye det året. Men nå som det er sommer like rundt hjørnet skal den bli masse brukt.♥

Shortsen er i størrelse xs og var kanskje litt stor i størrelsen, men den shortsen blir nesten bare finere når den er litt stor. For meg passet den helt perfekt heldigvis. De selger den ikke lenger nå, dessverre men BikBok har mange andre nydelige shortser inne nå. Nagler, aztec mønster og dongeri er stikkord for shortser denne sommeren.

Synes dip-dye er utrolig fint, og denne shortsen er yndlingsshorten i garderoben for tiden. Helt ypperlig til en basic sommertopp og solbrun hud. (kan forresten bare drømme om det med den solbrune huden...bleikfis forever) 

 

Som dere ser er det ene "hullet" på shortsen min veldig stort. Det skal egentlig ikke være slik men det har raknet litt. Vurderer å fikse det til slik det var, men det var jo litt stilig sånn som det er nå og eller?

Hva synes dere om shortsen?

-IsabelThe Eye...

Hei dere! Søndag idag, og helgen er nesten over allerede. Åh, det hadde vært perfekt med en dag mellom lørdag og søndag! Denne helgen har virkelig flydd forbi, og det er utrolig kjipt å tenke på at det er skole igjen imorgen, med prøver, stress og framføringer. Heldigvis er det bare ca 15 dager igjen til SOMMERFERIE!♥ Gleder meg helt sykt, denne ferien skal bli så bra! 

Igår tilbringte jeg, mamma, Thea og hennes mor hele dagen i byen. Vi var på et kjøpesenter, og jeg fikk brukt litt av konfepengene mine til å utvide sommergarderoben. Fikk kjøpt meg en shorts, et par topper, et smykke og en nyyydelig kjole. Åh er helt forelsket i den! Skal vise innkjøpene i et annet innlegg.

Etter noen timers shopping var vi skrubbsultne, så da ble det lunsj og middag på McDonalds. Har ikke spist der på evigheter, og maten skuffet som vanlig ikke. Lov å være litt usunn iblant, og en BigMac klarer jeg bare ikke å motstå haha. Matvrak delux. Senere på kvelden overnattet jeg hos Thea. Vi bestemte oss for å se på skrekkfilmen "The Eye", som var litt skumlere enn vi hadde trodd... Ingen av oss er veldig tøffe når det gjelder skrekkfilmer, så i mange av scenene lå vi med hodet bak puta og holdt oss for ørene. Pyser sa du?

 

 

 

Før filmen:

Isabel: Den er sikkert ikke så skummel! Det er jo bare en dame som har tatt øyeoperasjon også ser hun døde folk! Det er jo bare falskt så vi blir sikkert ikke så redd.

Thea:  Dessuten så har vi jo sett "The ring", denne er nok ikke skumlere enn den!

 

Midt i filmen:

Isabel: ÆÆÆ NEEI HJELP MEG SHITSHITSHIT! NEI IKKE SNU DEG NEI IKKE GÅ DER, Å SHIT NEI THEA REDD MEG!!!

Thea: FYSØREN FYYYSØREN, IKKE SE IKKE SE! ÅÅÅÅ NÅ SNUR HO SEG NEI SHIT, NÅ KOMMER DET ET FJES NÅ KOMMER DET ET FJES NEEEI ÆÆÆ!

*Gjemmer oss bak putene og holder oss for ørene* 

 

Filmen var utrolig skummel, men kjempebra! Så den anbefales virkelig for dere som liker skrekkfilmer. Noe er ihvertfall sikkert, jeg vil ikke ha øyetransplantasjon fra en annen person etter å ha sett denne filmen... Det var nemlig en dame som fikk transplantert et øye fra en død person. Og så begynte hun å se døde mennesker med øynene og "oppleve" de skrekkfulle minnene fra den døde personen. Uff, vi fikk frysninger langt nedover ryggen av denne filmen og vi var livredd gjennom hele. Så ja det var en film som er  verdt å se, hvis du tør.

Har du sett "The Eye"? 

-Isabel  

Blogger igjen

Hei! Nå har det gått omtrent fire måneder siden sist gang jeg logget meg inn på blogg.no og blogget for dere, og bloggen har rett og slett vært helt død. Har ikke hatt den store motivasjonen til å blogge som dere nok har skjønt, ble rett og slett lei. Har nok ikke mange leserne igjen nå, og det skjønner jeg haha. Tar meg selv ofte i å irritere meg over bloggere som "aldri" blogger, og nå ble jeg visst en slik blogger selv. Uten verken motivasjon eller i det hele tatt lyst til å skrive innlegg er det lite vits i å blogge, synes jeg. Blogginnlegg blir sjelden vellykket når man blogger bare for å blogge.

Men etter så langt fravær fra bloggen, har jeg savnet å blogge. Inspirasjonen kommer sakte men sikkert tilbake, og jeg skal starte igjen! I det siste har det vært både konfirmasjon, konsert med koret og forestilling av folkeoperaen "HavFest". Så livet har ikke stått på pause sånn som bloggen. 

Jeg konfirmerte meg 5.mai 2013 og hadde en utrolig fin dag. Masse god mat, koselig familie og selvfølgelig gaver gjorde dagen helt perfekt. For en del av pengene jeg fikk, kjøpte jeg meg det jeg har ønsket meg i sikkert tre år, nemlig speilreflekskamera. Kjøpte meg Canon Eos 700d, og kunne ikke vært mer fornøyd!♥ Kameraet var faktisk litt av grunnen til at jeg bestemte meg for å starte å blogge igjen, for det blir 1000 ganger gøyere å blogge innlegg med fine, klare bilder. Er dere ikke enige?

Håper jeg ikke har mistet alle leserne mine, og satser på at jeg begynner å blogge igjen for fullt nå. Været er forresten helt herlig for tiden, og nå venter jeg bare på sommerferien. Har ikke ord for hvor deilig det skal bli med ferie!♥ Her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene.


Meg og Thea tok oss en tur ned på bryggen i sommerværet. Første dagen med speilrefleks resulterte i masse bilder ute.

 


 

 


Skjønne pusen min ♥

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Ja, det var noen sommerbilder fra de siste ukene. Håper sommerværet fortsetter heele sommeren, alt blir så mye bedre når det er fint vær. 

-Isabel 


 


 

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits