Summer lovin'

Heisann dere! Nå er det sommerferie og da blir det desverre mindre blogging. Rett og slett fordi jeg bruker dagen på andre ting. Er ute hele dagen, og når jeg kommer inn igjen orker jeg ikke blogge, haha! Skal prøve å få blogget litt mer enn det jeg har gjort i det siste da. ♥ 5 dager mellom hvert innlegg er kanskje litt i det minste laget eller hva?

 

De siste dagene har jeg kost meg veldig og gjort masse gøyt. På mandag var jeg med Thea og kusinen hennes, Stine som var på besøk, hele dagen. Stine kjøpte seg speilrefleks på senteret så vi var mye ute og tok bilder. Eelsker speilrefleks - det står øverst på ønskelista for tiden!♥

Jeg overnattet hos Thea og de, og om natten så vi en rev som lusket utenfor.. Spennendee, neida. Ellers var vi på pc'en, gamet Temple Run på Ipaden til Stine og spiste godteri. Namnam!

Var med dem på tirsdagen også, men på onsdagen skulle Stine hjem... Dumt, men sommerferien er heldigvis lang så vi sees nok igjen snart. :-)

 

På onsdag reiste jeg, Mamma og tvillingene inn til gården mamma vokste opp på. Vi var der en stund og spiste god mat og koste oss i solen. Det er så utrolig fint der! ♥ Skulle ønske jeg vokste opp på en gård...  Senere på dagen reiste vi inn til mammas kusine og jeg møtte tremenningene mine som jeg aldri har møtt før. 2 av dem er på min alder også, så det var jo ekstra gøy. :-) Ser fram til å bli bedre kjent med dem.

 

De to siste dagene har jeg bare vært hjemme, og slappet av. Deilig det også. For øyeblikket skal familien straks spise middag, og resten av kvelden går nok til tv-titting.

 

Tommel opp for sommerferie!

 

 


Spreeeke meg. (...)

 

Var visst i veldig godt humør akkurat nå! Heheh. God sommerferie alle sammen!

-Isabel ♥
Bilder fra bytur!

På torsdag, altså den siste dagen før sommerferien var meg, Mari, Susann og May-Li i byen. Det var veldig gøy!♥ Fikk også kjøpt litt klær jeg trengte, og noe jeg kanskje ikke trengte men som jeg bare måtte ha, heh.

Uansett, bilder sier mer enn ord så her har dere noen:

 Haha, skjønn du er May-Li ♥

 

De to over ble litt utydelige...

 

Beste jentenee!


Vi spiste på Egon, for de som lurer... Tacosalat♥

Tror Susann likte den også heheh :-)♥

Det var det! Likte dere bildene? Legg gjerne igjen en kommentar!

 

-Isabel ♥
Hot chocolate...

Heihei! Sorry for litt lite blogging i det siste, men vi har hatt, besøk av noen i familien og det har vært fint vær så har heller brukt dagen på andre ting.

 

Tidligere idag var jeg med Nikita og Thea. Det regnet så vi satt for det meste bare på pc'en og chillet max. Litt senere etter at Thea hadde gått, laget meg og Nikita oss en deilig kopp kakao. Fikk ikke akkurat sommerferie-følelse da vi satt inne , drakk kakao og det pøste ned ute menmen...

Enda litt senere på dagen kom Mari bort og da var vi ute på trampolinen og spiste is i solen. Haha gikk liksom fra vinter/høst vær til ordentlig sommervær!♥ 


 


1 stk trøtt Isabel...

 

Kom nettopp på at jeg ikke har vist dere verken bilder eller innkjlo fra da jeg, Mari, Susann og May-Li var i byen, men det får komme i et senere innlegg. Ok ?:-)

 

Åh, fikk skikkelig skrivesperre for hva jeg kan skrive nå... Tror jeg ender dette innlegget her, også blogges vi!

-Isabel ♥
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikkord:

Dagens outfit 22.06.12

Heei! NÅ ER DET SOMMERFERIE!!!♥ Det er så digg at jeg har ikke ord. Disse to månedene skal jeg virkelig ha det gøy og nyte sommeren og solen. For sol, det må det bare bli!

I går fikk jeg en super start på ferien med at jeg, Mari, Susann og May-Li reiste til byen etter skolen. Vi shoppet, spiste deilig mat på Egon og drakk verdens beste smoothie fra en fruktbar. Noen bilder tok jeg, og de skal dere få se litt senere idag, heheh. Akkurat nå er det dagens outfit, so here you go :

 

 

 

 


Kjøpte meg nye sko igår!♥

En helt enkel og grei outfit idag, ikke så veeldig fint men til å bare være hjemme så er det ikke så veldig nøye ;-) Null sminke også.

Hva synes dere?

 

-Isabel ♥Looking forward to tommorrow...

Hei dere ♥ Er syk idag så har vært hjemme fra skolen.. Har ikke orket og blogge og har heller ikke hatt noe spesielt å blogge om heheh. Jeg er forkjølet, har vondt i halsen og er tung i hodet. Men etter noen timers søvn og chill er jeg blitt bedre nå, heldigvis.♥ Må jo være frisk til siste dagen før sommerferie!!

 

Imorgen skal vi ha god felleslunsj og sikkert gjøre noe kjekt for å markere at det er siste dag før ferie. Blir sikkert utrolig koselig. :-) + At meg, Mari, Susann og May-Li skal til byen en tur! Gleder meg masse, det blir en fin start på sommerferien.♥ Kan ikke tro at det bare er 1 dag igjen med skole!

 


tommel ned for å være syk, åh hater det. Det er jo selvfølgelig deilig å være hjemme og slappe av, men ikke når solen skinner ute og himmelen er blå..

 

Var meget fotogen idag må jeg si!(...) Vi  blogges!

-Isabel ♥
 

 

Nytt design!

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg fått nytt design. Det er et gratisdesign laget av missindecisive.blogg.no , og jeg er kjempefornøyd!♥ Har også laget en ny header. Er ikke så fornøyd med den, men den får duge en stund ihvertfall. Hvis dere har noen tips til gode og gratise redigeringsprogram som er bra å lage headere i, så må dere si ifra i kommentarfeltet! For tiden bruker jeg picasa3 ( som nevnt tidligere) og pixlr.com, men er åpen for flere program!

Hva synes dere? ( dette er bare designet, med den headeren som hørte til, min header ser dere jo på bloggen)

 

-Isabel ♥


Magisk skoeske... + Bilder

Hei! Skoledagen idag var faktisk veldig gøy! I de 3 første timene hadde vi et sånt fotokurs der vi tok bilde med pappesker. Det gikk ut på at vi malte innsiden av eskene svart, lagde et lite hull på lokket og la et spesielt fotopapir inni boksen. Deretter gikk vi ut for å ta bilde. Vi holdt først hånden foran hullet på lokket for at ikke det skulle komme så mye lys inn , fordi da ville fotopapiret blitt ødelagt. Så holdt vi boksen foran motivet vi skulle ta bildet av i 30 sekunder, gikk inn i et mørkerom (et rom som blir brukt til å fremkalle bildene vi tar med skoesken), la fotopapiret oppi noe kjemikalier og så  kom bildet sakte men sikkert fram på papiret. Skikkelig magisk heheh. :-)

Veldig vanskelig å forklare, men håper dere skjønte hva vi gjorde sånn noenlunde?

 

Ellers idag har jeg vært med Mari, og senere skal jeg være med hun igjen og da skal vi kanskje vaske bilen for mamma og pappa. Gøøøøy..

 

Lovte jo dere igår kveld at jeg skulle vise dere bilder fra da jeg var med Mari og Nikita igår, så her er de :

 


Det var disse vi lagde bare med bringebær. Hvis noen er interessert i oppskriften kan jeg gjerne dele den med dere! Bare skriv i kommentarfeltet.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 Vi hadde et brett til med muffins, men tok ikke bilde av dem heheh.

Så de gode ut?♥

 

Tusen takk for kommentarer forresten! Setter stor pris på det, så bare forsett!♥♥ Er så greit med tilbakemeldinger på innleggene jeg skriver.

-Isabel

 

 

 

  

 

 

 

 
 

 


 

  

Superkokker....

Heisann! Ooops sen blogging idag! Har ikke vært så mye hjemme etter at jeg kom hjem fra skolen idag, har vært hos Mari omtrent siden jeg kom hjem heheh. Orker egentlig ikke å blogge nå fordi jeg er kjempetrøtt, men gjør det for dere. :-)♥

 

Så kom mandagen igjen,og jeg startet uken med å forsove meg... Våknet ca 15 minutt før jeg skulle gå. Stressende morgen? JA.

Men dagen ble bedre etter skolen,da. Gikk bort til Mari i fire-tiden og der laget vi muffins og koste oss. Litt senere kom Nikita en tur ned også. Muffinsene ble ganske så vellykket de, men vi hadde ikke egg til røren så den ble veldig klumpete i starten.. Da så det ikke ut som om de kom til å bli så bra for å si det sånn. Uansett, som de flinke kokkene vi er (hahanot) ble de gode til slutt. ♥

 

Tok en del bilder, men har ikke fått bildene inn på dataen enda så får vise dere dem imorgen, greit? Her er noen fra lørdag..

Susann på bussen på vei hjem fra å ha sett på "Dukkemakeren".

 


Og meg...

 

Må bare si en siste ting : Bare 3 dager igjen til sommerferien! Woho!♥

-Isabel ♥

 

Vi jenter...

Heihei!♥ Tenker at de fleste har lest denne før, men legger den ut en gang til for de som ikke har det. Jeg selv kjenner meg igjen i omtrent alt som står haha!

 

Vi jenter... ♥ Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.

♥ Vi leser shampooflasken i dusjen.

♥ Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.

 

 

♥ Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.

♥ Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den...

♥ Vi trykker mot dører hvor det med fete bokstaver står "TREKK".

 

♥ Vi spør ... "Hva?", selv om vi har forstått alt.

♥ Vi hater det hvis vinden roter til håret.

♥ Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.

 

♥ Vi kan se den samme filmen over 10 ganger.

♥ Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.

♥ Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.

 

♥ Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.

♥ Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne sove lengre.

♥ Før vi går å legger oss, regner vi ut hvor mange timer vi får å sove.

Bilder// Google og Weheartit

 

Kjenner du deg igjen i noen av dem?

 

-Isabel ♥
 

 

 Krøller, HOT OR NOT ?

Sov med sideflette i natt, så nå har jeg en del krøller i håret. Ikke sånn kjempemye men litt. Har ikke børstet det enda som dere sikkert ser, men syns det var litt fint sånn, jeg. Hva synes dere? Krøller hot or not?

 


peace!

 

Håret ble veldig mørkt på toppen, er ikke sånn på ordentlig.. Sikkert blitsen sin feil, hahah.

 

Nå har regnet kommet tilbake for fullt. Det høljer ned ute.. Får virkelig håpe at vi får mer sommervær utover sommerferien!

-Isabel ♥


 Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits