Mari og Susann

Hei dere! En liten stund siden sist, sorry for det.. Skulle blogget et til innlegg i forgårs, men  kom meg ikke innpå blogg.no.. Irriterende!

 

Var med Mari og Susann en tur på senteret igår, alltid like gøy!♥ Vi så i butikker, spiste is og pratet heheh. Kjøpte bare is og milkshake, men det gjorde ingenting. Vi tok masse bilder og koste oss, og det er jo det som er det viktigste. :-)

Idag har jeg stått og solgt vafler med folk fra klassen, til inntekt for klassetur. Det var "vårslipp" så det var mange folk og heldigvis var det sol også. ♥ Senere var jeg med Mari og Nikita, der vi lagde fruktsalat (namnam!) og tok bilder osv.

 

Her er litt bilder fra i går, kan vise dere bildene jeg tok idag, en annen dag. ( raar setning..)

 

 


 

 

 

Oidaa, skjer med ansiktsutrykket mitt ?hahah

 
Mari & Susann ♥
   

 

Traff en "bamse" på senteret, åe

 

 

 

Ipoden til Susann, med speilbilde av vindu på skjermen 

 

   '

sjokolade ♥ 

Ååh, hadde egentlig ordnet bildene litt fint, sånn at det ikke så så rotete ut, men det gikk tydeligvis ikke å ha dem ved siden av hverandre.. Jaja. 

 

Blogges!

-Isabel ♥ 


Lekseeer, blogger senere idagSmoothiee

( alltid like vanskelig å finne overskrift..)

Heiheei! Beklager for altfor lite blogging for tiden.. Har ikke vært noe gøy å bare blogge innlegg med dårlige web cam bilder, også har ikke motivasjonen vært helt på topp. MEN, nå tror jeg at jeg skal begynne å blogge litt igjen!♥ Har kjøpt meg nytt kamera, et Canon digitalkamera, heheh. Det er jo selvfølgelig ikke like bra som en speilrefleks, men for meg går det helt fint. Er så langt veldig fornøyd!

Så da blir det kanskje/mest sannsynlig mer blogging fremover. Sounds good ?:-)

 

I går var jeg med Mari, og vi lagde smoothie, så på tv, pratet og lo. Kjempekjekt!♥ Tok en del bilder, - måtte jo teste ut kameraet! 
Namnam!

Haha åe ♥
 

Noen av bildene ble ikke så bra, har ikke lært meg alt med kameraet enda. Men uansett, hva syns dere om bildene ? 

 

Blogges!

-Isabel ♥ 

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits