"åja jeg har jo blogg også jeg ja.."

Heeei!♥

Har ikke hatt så veeldig motivasjon til å blogge i det siste, sorry! Er så kjedelig å måtte stort sett blogge innlegg med web-kamerabilder siden batteriene til kameraet går så fort tom så da har jeg nesten aldri strøm på det... Det har heller ikke vært så gøyt å blogge for tiden, vet ikke hvorfor men av og til er det bare sånn. Og da blir det bare kjedelige innlegg, og det er jo ikke noe (som jeg tror) dere liker å lese og kommentere på. Right ?:-)

 

Men får heller blogge litt i ny og ne, når jeg føler for det. ♥


//tatt for noen dager siden

 

see ya !

-Isabel ♥

Gjesteinnlegg fra Susann!

Heeii folkens!

Dette er då Susann som snakker hehe! Isabel og Mari har sovet hos meg i natt og i går kveld såg vi Twilight Breaking dawn. Dere skulle sett Isabel når vi kom på slutten av filmen. Ho bare : Gi meg en dyne, gi meg en dyne, eg klarer ikkje å se på dette! hehe.. også tok ho hånden min og kneip meg så sinnsykt hardt.. Ho tåler ikkje sånne blodige filmer det sier eg bare!!hehe.. På Fredag var eg med de to og, Mari kledde Isabel ut som en sau og tok bilder av ho og sånt, men uheldigvis var det på Mari sitt kamera :( Ja då seier eg heidå folkens, Isabel sin blogg er det verdig å lese!!

No skal eg si noen ting om Isabel:

  • Av og til om natten så har ho mareritt og snakker i søvnet..
  • Ho pleide å spise stein før.
  • Ho hater vann, drikker bare vann fra blomster vaser.
  • Ho hører på Sexy And I know it og danser forann speilet og tror ho e så hot og sexy..


Takk for meg!


Hehe!!


Sykeste håret!!


PROFILBILDE FACEBOOK!

PS: navnet mitt er linket til bloggen miin!!

Hva syns du om Isabel?

xoxo

1D og lite blogging..

Heihei ! Tror jeg må begynne med bloggfri på tirsdager, siden er på trening + lekser osv. Ofte har jeg liksom ikke noe å blogge om annet enn at jeg gjør lekser liksom. Blir lite blogging i ukedagene, sorry men ja..  I går virket ikke internettet så kunne ikke blogge da heller.

 

Nå er jeg nettopp ferdig med en matte innlevering og resten av leksene og skal endelig slappe av..♥ 

One Direction: One Thing
Liker du One Direction ?
-Isabel ♥
 

School tomorrow...

Hei! Sorry for lite blogging i helgen, men har vært litt opptatt og motivasjonen til å blogge har ikke vært helt på topp.. Men blogger når jeg føler for det, så får det være bra. :-)

 

Nå har jeg nettopp dusjet og er klar for kveldsmat med familien, og å se om det går noe bra på tv. Trist at vinterferien er over, og at det er skole imorgen..  Tror ikke jeg kommer til å sprette ut av sengen imorgen tidlig akkurat.  jaja, det blir jo kjekt å treffe igjen de på skolen, da.♥


Bilde fra isted.

 

-Isabel ♥

Converse

© isabellies.blogg.no

 Vårstemning

Hei! Fant igjen kameraet (♥)  tidligere idag og tok noen bilder, mens det enda var sol. Mange hvitklokker og krokuser har allerede begynt å blomstre, og jeg kom i skikkelig vårstemning.♥ Det dumme er at det er meldt regn imorgen og utover uken.. Jaja, får håpe at det kommer flere sånne dager!


Kameraet har ikke veldig bra "fokus" eller hva det er. Bildene blir ofte utydelige når jeg tar bilde nærmt.

 

 

Utydelig ? neeidaGøy når solen gjør sånn at hele bildet blir nesten hvitt daa.(...)

 

Ok, føler det ble mange ikke-fine bilder her. Tok en haug med bilder, men det viste seg at det bare var noen få jeg kunne bruke, og de var ikke noe bra de heller.. Hahah.

 

Blogges !

-Isabel ♥ 

Baack

Heei ! Har ikke fått blogget på leenge nå, siden internettet forsvant på fredag eller lørdag, og vi fikk det ikke tilbake før i går. + At jeg har vært hos mormor fra søndag til torsdag. Håper det går bra ?:-)
Ellers lengter jeg sykt etter nytt kamera nå! Er så kjedelig å måtte ta bilder med mobilen og webkameraet hele tiden. Men så har jeg brukt opp det meste av pengene jeg fikk til jul og bursdag, så må nok spare litt først om ikke mamma og pappa hjelper meg litt, heheh. 

 

Idag er det sol og fint ute, så tenkte å ta en tur ut etterpå og ta litt bilder. Kjempedigg med vinterferie for tiden. Sove lenge, slappe av og ha det gøy uten skole og prøver.♥

Bilde fra en stund siden. Nettopp vært ute med tvillingene å spilt fotball, så hadde ikke såå lyst å legge inn et bilde av meg nå, og dessuten orket jeg ikke heller haha!

Blogges !

-Isabel ♥

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits