Dagens outfit 050213 - Stars

Heisann! Tirsdag idaag, beste dagen i uken! Vi starter dagen med to timer gym, så en time matte og så tre timer mat&helse. Nesten ingen teorifag! Liker ikke matte i det hele tatt men siden det bare er en kort time så går det bra. ♥ Eneste negative idag er at vi har matteprøve imorgen.. Det vil si at jeg garantert må bruke omtrent hele dagen på pugging,pugging og atter pugging.. Kan være ærlig med dere, har tre'er i matte, noe jeg ikke er stolt av. Så har et mål og forbedre meg og ihvertfall få en firer i standpunkt. Har ikke dårlige karakterer i andre fag, men matte og meg fungerer bare ikke sammen haha.

Ok, nok matteprat. Her er dagens outfit:

 

 

 

 

 


yee

 

 


Jakke - Cubus // Genser - Zara // Skjerf - Cubus // Bukse - Bikbok eller Cubus husker ikke // Sko - Converse  Hva synes dere om antrekket?

 

Nå skal jeg øve til prøve, og så skal jeg på dansing. Vi blogges!

-Isabel ♥


 

 

Gårsdagens outfit

Hei! Idag har jeg vært på min første Havfest øving. Er så gøy å vite at jeg faktisk er komt med. :-) Det var veldig gøy og gleder meg til flere øvinger osvosv. Senere idag skal jeg mest sannsynlig være med Nikita ( hun er også med i Havfest forresten) og bake oreo cupcakes! Mmm det er helt himmelsk!♥ Satser på at mine blir gode også da, heh. 

Tok noen outfitbilder til dere i går, men fikk ikke postet dem. Så deler dem med dere idag isteden. Here you go:

 


Ja.. Fint med porten i fokus. Måtte overredigere bildet, så det endte opp stygt, og skjønner egentlig ikke hvorfor jeg legger det ut.. Men det var det eneste som viste hva jeg hadde på meg ordentlig. Dere skjønner det regnet da jeg skulle ta bilde så jeg sprang ut, tok bilde og sprang inn igjen sånn at verken meg eller kameraet skulle bli vått. Resultatet av det ble jo ikke noe å skryte av hehe.

 

 


Skjorte - Cubus // Genser - Cubus // Jakke - ? // Bukse - Cubus // Sko - Converse // Lommebok/Clutch - Chanel

Nesten alt fra cubus haha. Sorry for ekstremt dårlige outfitbilder.. Skal komme tilbake sterkere med finere bilder den dagen jeg får kjøpt meg speilrefleks og den dagen jeg ikke knipser bildene i regn i full fart.

 

-Isabel ♥Keep calm and be forever young

Hei! Ja blir ikke så mye blogging, men blogger når jeg får lyst til det. Så det er bare til å stikke innom bloggen jevnlig så popper det opp innlegg i blant. *hinthint*. :-D

Nå har vi langhelg og det er bare helt herlig. Idag sto jeg opp sent, laget meg sunne pannekaker med havregryn til frokost og sitter nå, fortsatt i pysj og slapper av. Love life. ♥ Nå i det siste har det faktisk skjedd en del. Orker ikke å skrive en bok om alt som har skjedd fra dag til dag, men kan jo nevne at jeg har kommet med i en oppsetning som heter Havfest! Det er en opera, men det er ikke bare opera synging osv altså. For jeg kan  ikke akkurat kalle meg en operasangerinne... Men det er litt forskjellig, sang, dans og skuespill. Gleder meg veldig og tror det blir en super opplevelse! 

Så fremover blir det sikkert masse øvinger osv, men skal prøøve å hvertfall blogge litt!

Har ingen bilder for øyeblikket, så legger ut noen kule "keep calm" og teenager post bilder. Elsker de teenage postsene, noen av dem passer helt perfekt inn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ops, ble veldig mange.. Men de er bare så gode at jeg bare måtte vise dem haha!

 

Ha en super helg dere!♥

-Isabel


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits