Ghost...

Heei! Idag har jeg vært på skolen, som vanlig. Mandag idag, men det var ikke så tungt og slitsomt som det pleier å være. Var oppe i gymsalen på skolen i hele dag og øvde til forestilling med hele 9.klasse, og senere på dagen viste vi forestillingen for resten av skolen. Meg, Antine, Sara, Annika og Julie danset en dans kalt "Ghost", som vi har øvd på i sikkert et halvt år nå hehe. Det gikk helt greit, men for min del kunne det gått litt bedre.. Senere i kveld skal vi vise den samme forestillingen for foreldrene så da har jeg en sjanse til å gjøre det enda litt bedre. :-)

 

Igår gikk jeg tur med familien, rundt om kring på turstier i skogen og sånt. Det var iiiskaldt men fint vær. Bakken var full av frost, som lignet krystaller. Utrolig fint! Siden jeg ikke har noen bilder fra idag, legger jeg ut noen jeg tok igår.

 

 

 DEN solnedgangen!♥

 

Nå er det øving til naturfagsprøve som står for tur. Elektron, proton, atom og allemuligeslagsrarenavn -atom. Vanskelig... Jaja, snakkes skjønne lesere!♥

-Isabel ♥


Photos ; Red water

Tok noen bilder for noen dager siden. Prøvde meg litt frem med vann og rød konditorfarge, resultatet ble egentlig ganske stilig syns jeg!

 

 
 

 

Bildene er tatt med mitt lille digitalkamera, Canon Powershot A2200. <3 Det er ikke på linje med speilrefleks i det hele tatt, men syns det tar ganske bra bilder egentlig i forhold til prisen som ikke var så dyr heller. Sparer til speilrefleks, da. 

 

Men hva synes dere om bildene?

-Isabel <3 

New in

Heei! Haha jeg sa at jeg skulle begynne å blogge igjen... Nå er det vel ca to måneder siden jeg sa det, og ikke et innlegg er skrevet. Har rett og slett ikke hatt blogglyst i det hele tatt. Tenker ofte sånn: "Nå, nå skal jeg blogge!", men den tanken forsvinner like fort som den kommer. Men kommer ihvertfall med et innlegg nå, så får vi se om jeg fortsetter. Tør ikke love noe.

 

Har to innkjøp å vise dere, som jeg er helt in love med!  Det er en shorts som jeg kjøpte på salg og et par svarte, høyhelte sko som ikke var på salg men som jeg bare måtte ha haha. Shortsen var et skikkelig kupp! Den hadde kostet 400 kroner, men var på salg for 69 kroner! Da jeg prøvde den på og den satt som et skudd var det ingenting annet å gjøre enn å kjøpe den. 

Skoene var til original pris, men kostet 400 kroner. Ikke så verst egentlig. Kjøpte de på torsdag, fordi jeg skulle bruke dem på skoleball samme kveld. De passet også perfekt, og kommer nok til å bli mye brukt i bursdager osv. Elsker dem. <3

 


Slik ser shortsen ut på.


Her hadde jeg ikke brettet den opp slik som på bildet øverst.


Elsker detaljene.<3

 


 
 


  
Skoene er fra Økonomisko, og shortsen er fra Lindex. Hva synes dere?

 

-Isabel <3 

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits