Slapp dag

Hei dere! Idag har vært en skikkelig slapp dag, noe som var veldig deilig i grunn. Sov lenge og har gått i joggeklær og gårsdagens hestehale hele dag. Vi har jo arbeidsuke, men idag var det så stille på jobb så jeg fikk friii. Det er skikkelig regnvær ute idag også, så da var det ikke så mye annet å gjøre enn å slape av i sofaen og se på serier på tv'en. Man må jo ha noen sånne dager i blant også! Tror jeg snart skal komme meg opp av sofaen og shine opp rommet litt, det trenger en opprydning for å si det sånn. Klær ligger slengt over hele sofaen, og hybelkaniner ligger nok å koser seg under sengen... Misunner dem som klarer å holde rommet sitt ryddig, for meg virker det helt umulig haha. 

 

 

 

 


 Litt bilder fra tidligere i uken. 

 

-Isabel 

 

Tilbake

Hei! Leeenge siden sist! Beklager men det har rett og slett ikke fristet å blogge i det hele tatt, har hatt null motivasjon og null ting å blogge om... Kjipt! Er veldig usikker på om det blir noe særlig blogging framover, men skal blogge når jeg har noe å blogge om og har blogglyst. Sounds good?♥

 

Orker ikke skrive en bok om hva som har skjedd i det siste, men det har jo stort sett gått i skole, trening, cheerleading, kor, venner og hatt det gøy. Livet er herlig haha.:-D Idag på skolen hadde vi gym og mat og helse nesten hele dagen, som alltid på tirsdager. Beste dagen i uken! Ellers har jeg jobbet med lekser og øving til prøver resten av dagen/kvelden. Ikke så mye mer å skrive egentlig, ble vel bare et vanlig hverdagsinnlegg dette her. Hva synes dere, er innlegg som dette altfor kjedelige eller er de grei?

 


Se pusen da ♥

 

 

Ha en fin tirsdagkveld videre!

-Isabel ♥ 

Verdens søteste lille pus

Dette innlegget skulle egentlig vært postet igår kveld, men ble for trøtt til å gjøre det ferdig heheh.

 

Heisann! Tenkte å lage et lite innlegg der jeg skriver litt og legger inn bilder av lille kattungen min! I tillegg spør jeg om forslag til navn for det har vi ikke bestemt oss for enda.. ;-) 

Ja, vi fikk det lille nurket for 1 og en halv måned siden, og vi ble helt forelsket med en gang. Verdens nusseligste kattunge!♥ Hun er allerede blitt veldig godt vandt med oss og kommer nok til å bli en skikkelig "brelekatt" altså en skikkelig kosete katt. Tja, er vel ikke stort mer å si kan heller vise dere bilder. 


Sleeping beauty.♥

 

 

 

 


Jeg så skalla ut, men see på skjønne pusen ♥

 

Er hun ikke søt?

-Isabel♥Bøssebærer og cupcakes

Heei! Idag har jeg og Nikita laget cupcakes, jeg har vært bøssebærer for Amnesty International sammen med Miriam og Mari og jeg har laget frosting til cupcakesene med Nikita og Mari.♥ Dagen startet med at Nikita kom ned og vi bestemte oss for å bake ett eller annet. Vi kom til slutt på cupcakes! Vi valgte en oppskrift på 36 stk som var mange allerede, men det ble til slutt en god del mer enn det sikkert 40-45 minst. :-D

Men vi rakk ikke å lage ferdig frostingen for jeg skulle være bøssebærer for Amnesty så måtte gå. Meg, Miriam og Mari hadde meldt oss på sammen, og vi fikk inn en god del. Etter 3 timer med gåing rundt i nabolag, kom jeg hjem igjen og vi laget ferdig frostingen+ pyntet dem. Mange ble litt faila, for ting gikk hull på og litt sånn.... Men de ble ganske søte.♥

Tenkte å friste dere litt med noen bilder:Vi var litt proff da.¨

 


 


 


LOVE.♥

 


 

Og litt bilder fra tidligere:


 


Fornøyd haha :-D

 

Nå er det Farmen- tiid, vi blogges!

-Isabel ♥ 

Herlig lørdagskveld

Heiheei! Sitter å ser på tv med mams og paps nå, med godteri og brus.♥ Deilig å chille max på en lørdagskveld! Tidligere idag har jeg laget amerikanske pannekaker. Det er seriøst helt sykt godt! Første gang jeg har laget/smakt det før og det var definitivt en suksess, og kommer sikkert til å lage det ofte heretter. :-) Det var faktisk pga. en mat og helse lekse jeg laget det for vi hadde i oppgave å lage pannekaker med valgfri type og oppskrift. Gøy lekse må jeg si. 

 

Senere på dagen kom Nikita ned, og litt etterpå kom Mari også. Meg og Nikita spilte inn første del til "må gjøre" videoen og Mari hjalp oss litt med ting hehe. Skulle gjerne vært hun og slippe å spise/drikke alt det dere kom med forslag til hahah, det ble ganske kvalmende... Men var kjempemorsomt da! Videoen kommer som jeg har skrevet i "må gjøre" video innlegget, når jeg har redigert den ferdig. 


 


Viser det hvite streker på bildet hos dere? Hvis det gjør det, så aner jeg ikke hvorfor...

 

Og til slutt, har jeg tatt litt bilder av myself. Er man blogger så er man blogger... xDxD neida. 

 

Vi blogges! 

-Isabel ♥


Dagen og cheerleading

Heihei! Skoledagen idag startet med at vi hadde gym i to timer, der vi løpte rundt på en sånn løype på tid. I pissregn... Ikkje braa for å si det sånn! Har vært våt og kald i hele dag, hater regn.
Dagen ble heldigvis mange hakk bedre da vi hadde mat og helse de tre siste timene. Elsker mat og helse! Er så dumt vi bare har det i niende. :-\
Nå skal jeg bli ferdig med lekser og alt som har med skole og gjøre, før meg og Nikita skal jogge litt og så tøye. Kommer nesten ned i herrespagaten nå<3
Har forresten begynt på cheerleading! Jeg og 8 andre har startet opp lag og har begynt å trene. To av dem, Julie og Martha har gått på det før, og jeg har gått litt så det er jo et bra utgangspunkt sånn at vi ikke er helt på bærtur. Cheerleading er bare så utrolig gøy, love it.<3

T.G.I.F !

Heei og god fredagskveld! Er så herlig med helg, åh lovin' it!♥ Denne helgen skal jeg virkelig chille og slappe av, det blir nok deilig etter en lang uke. Kjenner jeg allerede er blitt ganske så skolelei, ser fram til høstferien!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med pusen ved siden av meg og ser på Top Model UK, og chatter med Susann. Chipsskålen står på bordet og colaglasset er på plass, perfekt!

Fikk forresten 6'er på den tysk gloseprøven vi hadde (ikke såå big deal, men uansett heheh)!:-D Var en fornøyd jente som gikk hjem fra skolen idag for å si det sånn.


Får håpe været blir litt bedre da...

 

Meg og Thea var ute en dag og tok litt bilder, så tenkte å vise dere en liten smakebit på dem? Det ble ikke så veldig mange bra merket jeg etterpå, men her er noen:


Skyggen ser ut som et øyeJa det var da en liten sneak peak på bildene. Kan jo vise resten i et annet innlegg hvis dere vil? Hva synes dere om bildene så langt?

 

-Isabel♥
  

 

 

Vi har fått kattunge!

Heihei! Matteprøven idag gikk heelt greit, heheh.. Forventer ikke mer enn en 3'er eller 4'er, men det får gå som det går. Er bare glad for å være ferdig med det! Tyskprøven idag gikk også bra, var heldigvis ikke så vanskelige gloser. :-)

 

Nå har jeg øvd litt til en historie prøve, og så skal jeg snart på JoinUs kor. Gleder meg, elsker å synge.♥ Tja, hva mer er det å skrive egentlig? Har jo ikke gjort på så mye idag bare skole omtrent.. Er litt vanskelig å finne noe å skrive om i ukedagene, så kom gjerne med tips til hva jeg kan skrive om!

 

Fant en topp i klesskapet som jeg aldri har brukt. Liker den ganske godt og har lurt på hvor den har blitt av haha. Ofte bare forsvinner det klær også finner jeg dem igjen sånn evig lenge etterpå! Hadde en liten "fotoshoot" en dag, så kan jo vise litt bilder.

 
"Hvordan skal jeg stå??" Hahah!

 

Har forresten en liten gladnyhet på lager, vi har fått oss en liten kattunge! Den er bare helt nusselig, verdens skjønneste lille jentepus.♥ Så langt heter den Pitteliten, men vi skal finne på et annet navn til den. Her er hun:
Hadde ikke så mange bra bilder av hun enda, men det får dere etterhvert.


Lekser, prøve, pugging....

Heei! Da var enda en uke begynt og den startet med at jeg har klart å forsove meg to dager på rad. Weey! I tillegg har vi matteprøve imorgen så kvelden må brukes til pugging.. Men okei, nok klaging. Vil ikke at bloggen bare skal være negativ!

Dagen idag var ganske grei, egentlig. Vi hadde mat og helse, der vi laget ostehorn som var utrolig gode.♥ Og nå har jeg nettopp kost meg med vafler og kakao til kvelds med familien. Maat in my heart, hahah. :-D

 

Nå hopper jeg straks i dusjen, før jeg pugger enda litt mer matte. Åh, kom nettopp på at vi har tysk prøve imorgen og. GREAT! Nei, nå ble det bare klaging igjen, legger heller ut litt bilder:

 Vi blogges skjønninger!♥

-Isabel

Overnatting med godteri og julebrus

Heei! Kan ikke si hvor ubeskrivelig herlig det er med helg!♥ Fra igår til idag lå jeg over hos Mari. Var kjempekoselig som alltid. Vi så på Norske Talenter, spiste godteri og drakk julebruus. De hadde to flasker igjen fra i fjor, og dere kan tro jeg var i himmelen! Elsker julebrus.♥

Idag er det sol og knall blå himmel, så dagen skal nok gå til å være ute osv. Har ikke noen spesielle planer. Har dere noen planer idag da?

Litt bilder fra gårsdagen:


 

Ha en super lørdag videre!♥

-Isabel

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits