Header?

Heei! Kom hjem fra skolen for en time siden ca, og har bare chillet og ordnet litt med en ny header. :-) Det er akkurat headeren jeg trenger litt hjelp av dere med. Dere skjønner, for at den skal passe inn i designet mitt må den jo være en viss størrelse. Nemlig 1000px i bredden og 479px i høyden.

Men problemet er at når jeg tar bilde i den størrelsen det må være i, blir det bare forstrukket og bilde ser ikke fint ut. (bruker pixlr.com til å redigere størrelsen forresten.)  Er det noen som vet hvordan jeg kan få bildet i riktig størrelse uten at det blir helt forstrukket og stygt?

 

Sier tusen takk på forhånd hvis noen vet hva som må gjøres.♥ Her er forresten headeren:


Hva synes dere? Liker litt enkle men samtidig fine headere hehe. ♥ Hvis noen har lyst til å lage en header til meg en gang, så kan dere gjerne det! Bare send last  headeren opp på tinypic.com eller lignende og skriv linken i kommentarfeltet.

 

Er det noen som vet hvordan jeg får headeren i rett størrelse?

 

-Isabel ♥
Enda et nytt design...

Heei! Som dere sikkert ser har jeg byttet design. Igjen... Haha! Var ganske fornøyd med det forrige designet, men så var det noe rot med det + at jeg fant det jeg har nå! Likte dette designet kjempegodt, så tror jeg kommer til å ha det en stund. Fikk også headeren til å passe, så nå er jeg happy!

Det er egentlig mest en midlertidig header, men den passer ihvertfall. Nå skal jeg, onkel og tvillingene straks ta oss en kjøretur og spise litt is og sånn. Kos! Ellers har jeg ikke noen planer for dagen, får se hva som skjer.Hadde ingen nye bilder... Vi blogges!

-Isabel♥
 

Nytt design!

Heei! Nå har jeg skaffet meg et nytt design. Det er et gratisdesign fra siljelien.blogg.no, og jeg elsker det!♥ Eneste problemet er at jeg ikke får headeren til å bli tydelig! Som dere ser nå er bildet forstrukket. Det ble sånn når jeg endret størrelsen på bildet til den størrelsen headeren måtte være i. Noen som vet hvordan jeg kan få tydelig bilde, men samtidig i riktig størrelse?

 

Hvis det er noen som vil gjøre det for meg, så blir jeg glad for det også! Er ikke så flink med sånt, heheh.  Bare fiks bildet, last det opp på tinypic e.l, og send linken til bildet til meg i en kommentar. ;-) Bildet skal være 749px i høyde og 382px i bredde.

Her er bildet:Sånn ellers, hva synes dere om designet?

-Isabel ♥
Nytt design!

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg fått nytt design. Det er et gratisdesign laget av missindecisive.blogg.no , og jeg er kjempefornøyd!♥ Har også laget en ny header. Er ikke så fornøyd med den, men den får duge en stund ihvertfall. Hvis dere har noen tips til gode og gratise redigeringsprogram som er bra å lage headere i, så må dere si ifra i kommentarfeltet! For tiden bruker jeg picasa3 ( som nevnt tidligere) og pixlr.com, men er åpen for flere program!

Hva synes dere? ( dette er bare designet, med den headeren som hørte til, min header ser dere jo på bloggen)

 

-Isabel ♥


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits