Helgen som var- bildedryss

Hei og god onsdags kveld! Har arbeidsuke denne uken, og jobbet nesten hele helgen så derfor = null blogging dessverre. Det er litt hektisk nå siste tiden før sommerferie, så kan ikke love 100% oppdatert blogg. I helgen som var, var jo Stine på besøk hos besteforeldrene som bor rett ved meg, så da var jeg en del med hun og Thea. De to er kusiner forresten. Jobbet jo ganske mye i helgen, men fikk tid til å være med dem også. Fra lørdag til søndag overnattet jeg hos dem, som var veldig koselig. Vi tok masse bilder med Stine sitt og mitt kamera, var ute, slappet av med pc og nettbrett, og sent på kveld smeltet vi sjokolade og dyppet jordbær. Det er seriøst noe av det beste som fins! Åh nam.♥ Når det var blitt mørkt, eller nesten mørkt (det blir faktisk ikke helt mørkt lenger!) gikk vi ut og tok bilder med glowsticks. Bildene ble utrolig stilige, så jeg poster noen av dem i et annet innlegg. Her kommer et lite bildedryss fra overnattingen:

 

 

 

 

Morgenen neste dag gikk vi ut i blomsterengen for å ta enda litt til bilder. Tror jeg har fått gress/pollen allergi for jeg ble helt hoven rundt øynene og tårene rant etter å ha lagt i gresset... Bildene av meg ble ikke særlig pene for å si det sånn, så tror vi dropper å legge dem ut her. Men de andre ble kjempefine, uten tårer og hovne øyne hahah.

 

 

 

 

 

 

Fine fine jentene.♥Nå er det forresten bare 9 dager til sommerferie!♥ Føler jeg skriver om det hele tiden, men klarer nesten ikke å la være, gleder meg så utrolig mye! 

Hva skal dere i sommerferien?

-Isabel ♥ 

 

 

 

Langhelg!

Hei dere! Uff veeldig lite blogging i ukedagene. Det har som sagt tidligere vært veldig masse prøver og fremføringer denne uken, men idag hadde vi vår (forhåpentligvis) siste prøve og da har jeg bare engelsk fremføring igjen om en uke ca. Skulle jo egentlig ha den idag, men smarte meg klarte å glemme å lagre den på itslearning hjemme, så da fikk jeg den ikke frem på skolen når jeg skulle fremføre. Litt kjipt, for hvis jeg hadde vært ferdig med alle prøver og fremføringer hvis jeg hadde hatt den idag... Men orker ikke tenke på skolearbeid nå, for vi har nemlig langhelg nå! Er så herlig.♥ Skal på jobb i helgen men trives kjempegodt der så er bare kjekt å jobbe. 

Bortsett fra jobben, skal jeg prøve å få vært masse med Stine, en venninne av meg og Theas kusine som kommer til Os imorgen. Lenge siden jeg har sett henne så blir koselig å være med hverandre igjen. På lørdag er det filmkveld med beste jentene fra klassen som er planen. Ser fram til en bra langhelg før arbeidsuke neste uke!♥

 

 


Meg idag. Er så deilig at det endelig er sommer. Husker når det var sånn 60 dager igjen til sommeferien, og nesten minus grader ute, og nå skinner solen, himmelen er blå og en kan gå i lette topper ute. LOVE IT.

-Isabel 


The Eye...

Hei dere! Søndag idag, og helgen er nesten over allerede. Åh, det hadde vært perfekt med en dag mellom lørdag og søndag! Denne helgen har virkelig flydd forbi, og det er utrolig kjipt å tenke på at det er skole igjen imorgen, med prøver, stress og framføringer. Heldigvis er det bare ca 15 dager igjen til SOMMERFERIE!♥ Gleder meg helt sykt, denne ferien skal bli så bra! 

Igår tilbringte jeg, mamma, Thea og hennes mor hele dagen i byen. Vi var på et kjøpesenter, og jeg fikk brukt litt av konfepengene mine til å utvide sommergarderoben. Fikk kjøpt meg en shorts, et par topper, et smykke og en nyyydelig kjole. Åh er helt forelsket i den! Skal vise innkjøpene i et annet innlegg.

Etter noen timers shopping var vi skrubbsultne, så da ble det lunsj og middag på McDonalds. Har ikke spist der på evigheter, og maten skuffet som vanlig ikke. Lov å være litt usunn iblant, og en BigMac klarer jeg bare ikke å motstå haha. Matvrak delux. Senere på kvelden overnattet jeg hos Thea. Vi bestemte oss for å se på skrekkfilmen "The Eye", som var litt skumlere enn vi hadde trodd... Ingen av oss er veldig tøffe når det gjelder skrekkfilmer, så i mange av scenene lå vi med hodet bak puta og holdt oss for ørene. Pyser sa du?

 

 

 

Før filmen:

Isabel: Den er sikkert ikke så skummel! Det er jo bare en dame som har tatt øyeoperasjon også ser hun døde folk! Det er jo bare falskt så vi blir sikkert ikke så redd.

Thea:  Dessuten så har vi jo sett "The ring", denne er nok ikke skumlere enn den!

 

Midt i filmen:

Isabel: ÆÆÆ NEEI HJELP MEG SHITSHITSHIT! NEI IKKE SNU DEG NEI IKKE GÅ DER, Å SHIT NEI THEA REDD MEG!!!

Thea: FYSØREN FYYYSØREN, IKKE SE IKKE SE! ÅÅÅÅ NÅ SNUR HO SEG NEI SHIT, NÅ KOMMER DET ET FJES NÅ KOMMER DET ET FJES NEEEI ÆÆÆ!

*Gjemmer oss bak putene og holder oss for ørene* 

 

Filmen var utrolig skummel, men kjempebra! Så den anbefales virkelig for dere som liker skrekkfilmer. Noe er ihvertfall sikkert, jeg vil ikke ha øyetransplantasjon fra en annen person etter å ha sett denne filmen... Det var nemlig en dame som fikk transplantert et øye fra en død person. Og så begynte hun å se døde mennesker med øynene og "oppleve" de skrekkfulle minnene fra den døde personen. Uff, vi fikk frysninger langt nedover ryggen av denne filmen og vi var livredd gjennom hele. Så ja det var en film som er  verdt å se, hvis du tør.

Har du sett "The Eye"? 

-Isabel  

Blogger igjen

Hei! Nå har det gått omtrent fire måneder siden sist gang jeg logget meg inn på blogg.no og blogget for dere, og bloggen har rett og slett vært helt død. Har ikke hatt den store motivasjonen til å blogge som dere nok har skjønt, ble rett og slett lei. Har nok ikke mange leserne igjen nå, og det skjønner jeg haha. Tar meg selv ofte i å irritere meg over bloggere som "aldri" blogger, og nå ble jeg visst en slik blogger selv. Uten verken motivasjon eller i det hele tatt lyst til å skrive innlegg er det lite vits i å blogge, synes jeg. Blogginnlegg blir sjelden vellykket når man blogger bare for å blogge.

Men etter så langt fravær fra bloggen, har jeg savnet å blogge. Inspirasjonen kommer sakte men sikkert tilbake, og jeg skal starte igjen! I det siste har det vært både konfirmasjon, konsert med koret og forestilling av folkeoperaen "HavFest". Så livet har ikke stått på pause sånn som bloggen. 

Jeg konfirmerte meg 5.mai 2013 og hadde en utrolig fin dag. Masse god mat, koselig familie og selvfølgelig gaver gjorde dagen helt perfekt. For en del av pengene jeg fikk, kjøpte jeg meg det jeg har ønsket meg i sikkert tre år, nemlig speilreflekskamera. Kjøpte meg Canon Eos 700d, og kunne ikke vært mer fornøyd!♥ Kameraet var faktisk litt av grunnen til at jeg bestemte meg for å starte å blogge igjen, for det blir 1000 ganger gøyere å blogge innlegg med fine, klare bilder. Er dere ikke enige?

Håper jeg ikke har mistet alle leserne mine, og satser på at jeg begynner å blogge igjen for fullt nå. Været er forresten helt herlig for tiden, og nå venter jeg bare på sommerferien. Har ikke ord for hvor deilig det skal bli med ferie!♥ Her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene.


Meg og Thea tok oss en tur ned på bryggen i sommerværet. Første dagen med speilrefleks resulterte i masse bilder ute.

 


 

 


Skjønne pusen min ♥

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Ja, det var noen sommerbilder fra de siste ukene. Håper sommerværet fortsetter heele sommeren, alt blir så mye bedre når det er fint vær. 

-Isabel 


 


 

Keep calm and be forever young

Hei! Ja blir ikke så mye blogging, men blogger når jeg får lyst til det. Så det er bare til å stikke innom bloggen jevnlig så popper det opp innlegg i blant. *hinthint*. :-D

Nå har vi langhelg og det er bare helt herlig. Idag sto jeg opp sent, laget meg sunne pannekaker med havregryn til frokost og sitter nå, fortsatt i pysj og slapper av. Love life. ♥ Nå i det siste har det faktisk skjedd en del. Orker ikke å skrive en bok om alt som har skjedd fra dag til dag, men kan jo nevne at jeg har kommet med i en oppsetning som heter Havfest! Det er en opera, men det er ikke bare opera synging osv altså. For jeg kan  ikke akkurat kalle meg en operasangerinne... Men det er litt forskjellig, sang, dans og skuespill. Gleder meg veldig og tror det blir en super opplevelse! 

Så fremover blir det sikkert masse øvinger osv, men skal prøøve å hvertfall blogge litt!

Har ingen bilder for øyeblikket, så legger ut noen kule "keep calm" og teenager post bilder. Elsker de teenage postsene, noen av dem passer helt perfekt inn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ops, ble veldig mange.. Men de er bare så gode at jeg bare måtte vise dem haha!

 

Ha en super helg dere!♥

-Isabel


Ghost...

Heei! Idag har jeg vært på skolen, som vanlig. Mandag idag, men det var ikke så tungt og slitsomt som det pleier å være. Var oppe i gymsalen på skolen i hele dag og øvde til forestilling med hele 9.klasse, og senere på dagen viste vi forestillingen for resten av skolen. Meg, Antine, Sara, Annika og Julie danset en dans kalt "Ghost", som vi har øvd på i sikkert et halvt år nå hehe. Det gikk helt greit, men for min del kunne det gått litt bedre.. Senere i kveld skal vi vise den samme forestillingen for foreldrene så da har jeg en sjanse til å gjøre det enda litt bedre. :-)

 

Igår gikk jeg tur med familien, rundt om kring på turstier i skogen og sånt. Det var iiiskaldt men fint vær. Bakken var full av frost, som lignet krystaller. Utrolig fint! Siden jeg ikke har noen bilder fra idag, legger jeg ut noen jeg tok igår.

 

 

 DEN solnedgangen!♥

 

Nå er det øving til naturfagsprøve som står for tur. Elektron, proton, atom og allemuligeslagsrarenavn -atom. Vanskelig... Jaja, snakkes skjønne lesere!♥

-Isabel ♥


Sprekinger

Heisann! Først må jeg bare si at bildene fra bursdagsbesøket mitt kommer imorgen mest sannsynlig, blogger fra mobilen nå og orker ikke skrive så masse og legge inn så mange bilder. Men de kommer , I promise!

Det ble fjelltur på meg, Susann og Mari idag. Etter jeg var ferdig med leksene og alt sånn hev jeg på meg treningstøyet og tok turen til et lite fjell i nærheten sammen med mine to gode venner.<3 Det var kjempekoselig og litt trim fikk vi jo og. Sprekheten på topp!
Null internett = null blogging

Heihei! Har ikke fått blogget de siste dagene, fordi av en eller annen grunn så funker ikke internettet på min data. Nå er jeg på en gammel stasjonær data, men det går nesten ikke an å blogge på denne heller siden den er så utrooolig treig! Liksom, det går ikke å laste opp bilder og den bruker flere minutter på bare å gå innpå en annen side... Men skal prøve å få internettet på min egen pc i orden sånn at jeg kan blogge som normalt. :-)

 

Ellers i det siste har jeg ikke gjort på så mye. Hadde jo besøk av kusinen min i noen dager, og så i denne uken har mommor vært på besøk. Kjempekoselig. ♥ Nå er jeg forresten med Nikita og vi skal straks ut i solen en tur. Ser om jeg får fikset internettet senere sånn at jeg får blogget, men hvis ikke det kommer noe innlegg vet dere hvorfor.

 

God sommerferie videre! ( Tenk at det bare er 1 uke igjen til skolen starter! Ferien har gått sykt fort!)

-Isabel♥


Jeffrey Campbell Lita Shoe

I det siste har Jeffrey Campbell sko vært veldig populære. Spesielt typen "Lita Shoe" står høyt på manges ønskelister. Jeg selv syns de fleste er veldig stilige!♥ Det kommer jo helt an på hvordan de ser ut, fargen osv.  men selve skoene liker jeg veldig godt. Hva er DIN mening om Jeffrey Campbell Lita Shoe? Har du et par?

              
Usa JF HER                                                           Lyseblå JF HER                                          Lilla JF HER

 

                  
              
Gull JF HER                                                            Svarte JF HER                                           Sølv JF HER

 

             
     
Spike JF HER                                                       Blomstrete JF HER                                       Blonde JF HER 

// Nelly.com

Hvilke likte du best?

 

-Isabel ♥


                                    

Målet mitt for sommeren

Heei! Skulle egentlig lage et "innkjøp" innlegg nå, men så er det begynt å bli mørkt + at bilder med blits sjelden blir noe bra. Så ser heller om jeg kan få gjort i morgen.

Nå har jeg akkurat tøyd litt! Hadde et mål om å komme ned i herrespagaten og kanskje damespagaten, i løpet av sommeren. Skulle egentlig jogge+tøye et par ganger i uken i sommerferien, men skal ikke skryte på meg at det har blitt gjort, eheh. Jogget og tøyd noen ganger, har jeg men ikke så veldig mye.

Men nå, nå skal jeg greie det! Jeg har utrolig lyst til å bli mykere og klare begge spagatene, så nå er det på tide å gjøre noe med det. Vil også lære meg heel-stretch, men det tar jeg litt etterhvert. Skal si ifra til dere når jeg har greid det!♥

 

Atm sitter jeg og slapper av foran pc'en, chatter med en jente jeg ble kjent med da vi var på ferie sist sommer, Caroline. Alltid hyggelig å snakke med hun.♥

Hva gjør dere på? 
Daffeklæær, in my heart!

 -Isabel♥

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits