Glowsticks

Heihei! I dette innlegget kommer bildene vi tok med glowsticks i helgen. Stine hadde kjøpt glowsticks i forskjellige farger en dag hun var i byen og hadde de med seg, så sent på lørdagskvelden gikk vi ut for å ta bilder med dem. Bildene ble veldig stilige, og glowstickene lyste veldig godt opp. Dere kan jo få se selv, here you go:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hva synes dere?

-Isabel 

 

 

 

 

 

Photos ; Red water

Tok noen bilder for noen dager siden. Prøvde meg litt frem med vann og rød konditorfarge, resultatet ble egentlig ganske stilig syns jeg!

 

 
 

 

Bildene er tatt med mitt lille digitalkamera, Canon Powershot A2200. <3 Det er ikke på linje med speilrefleks i det hele tatt, men syns det tar ganske bra bilder egentlig i forhold til prisen som ikke var så dyr heller. Sparer til speilrefleks, da. 

 

Men hva synes dere om bildene?

-Isabel <3 

Forsoveren....

Heihei! Idag har vært en skikkelig trøtt onsdag. Forsov meg (har seriøst gjort det hver dag denne uken, er det mulig) , hadde to timers nasjonale prøver i matte de to første timene og etter skolen var det rett på konfe undervisning i to timer. Litt senere var det kor i to nye timer. Er dødstrøtt nå og vil bare sove, må bare lese litt til en fremføring imorgen... yay<3.. Uff for en klaging på meg idag! Jaja må vel ha noen sånne dager og. Nå er det heldigvis snart helg!<3 To dager med skole og så er det friiii . Gleder meg utrolig masse kjenner jeg.

Men nå må jeg få lest litt og så sove. Er så trøtt! Vi blogges verdens beste lesere.<3

Trene,trene..

Stikker på joggetur med Mari nå, må bare ta en liten løperunde i huset først og lete etter hårstikk... Flere enn meg som er enig i at hårstrikk bare forsvinner av seg selv? Og alltid akkurat når man trenger dem. Vi snakkes senere folkens <3

T.G.I.F

Heisann! Har ikke fått blogget denne uken for det har vært mye stress med presentasjon og lekser... Og i høstferien var jeg i Drammen hos noen i familien, så ble ikke blogging da heller.. Var ihvertfall veldig koselig og fikk shoppet litt også så viser innkjøp når jeg har fått ladet kamera. ;-)

Idag som alle andre dager i hverdagen var det skole.... Men nå er det endelig helg igjen!<3 Åh love iiit! Akkurat nå er jeg med Nikita og vi tenkte å spille inn må gjøre videoen idag! Dere kan bare fortsette å sende inn forslag, skrive i dette innlegget når tiden er ute. Såå send inn masse forslag! NÅ HAR VI SPILT INN VIDEOEN OG DEN KOMMER NÅR JEG HAR REDIGERT DEN FERDIG, SÅ IKKE KOM MED FLERE FORSLAG NÅ. ;-)

Har ingen bilder fra idag så slenger med noen bilder fra turen hjem i høstferien :

Halveis til høstferie

Heisann! Dette blir et superkort innlegg, rett og slett fordi jeg er for trøtt og sliten til noe annet. Dessuten blogger jeg fra mobilen og da er det så utrolig kjedelig å skrive masse! Kommer mest sannsynlig med et liitt mer interessant innlegg imorgen.:-)

Stikkord for dagen idag: Skole, lekseer, kor, 2timer, sliten. Gleder meg så utrolig mye til imorgen, CHEERLEADING!<3
Og nå er vi halvveis i uka og det vil si: halvveis til høstferiee. can't wait!
Slenger med litt bilder fra dagen idag,jeg.

Autumn Inspiration

Nå er sommeren over og høsten har begynt. Pleier alltid å se veldig mørkt og negativt på høsten, men denne gang skal jeg finne på masse kjekt og prøve å gjøre det til en fin høst. Det er jo egentlig en ganske fin årstid!<3
Og så er det så koselig å være inne om høstkveldene med stearinlys, en kopp kakao, chilleklær og tv. Om høsten kommer jo mange nye tv serier også!<3

BILDER- ute i naturen

Heisann! Kom hjem fra bursdagsbesøk hos Ingrid for en stund siden, var kjempekoselig.♥ Vi så film, spiste godteri, muffins og masse annet godt. Nå tenkte jeg å vise dere resten av bildene meg og Thea tok. So here you go:

 


svart/hvitt. Bildet var heelt mørkt så det måtte litt redigering til...

 


ignorer mine tørre lepper..

 

Oi uklart... Veldig mange av bildene ble veldig uklare, men kameraet mitt tok veldig dårlige bilder i skogen vi var i pga dårlig lys.. Ønsker meg speilrefleks, DA skal det bli bra bilder da!

Men utenom kvaliteten på bildene, hva synes dere?

 

-Isabel♥
Dageen

Heisann! Er så trøtt at jeg såvidt klarer å holde øynene åpne nå så dette blir et kjempekort innlegg. Stikkord som beskriver min dag: skole, cheerleading(skal fortelle mer i neste innlegg) , øvd til prøve og spist eplekake. Haha lol dette innlegget ble helt teit. Men ok avslutter bare med litt bilder fra dagen. God natt folkens!<3

Kebab og joggetur

(er så vanskelig å finne overskrift!)

Heihei! Nettopp kommet hjem fra joggetur med Mari i regnet. Var egentlig ganske kjekt men tungt i regn og motvind. Nå sitter jeg i sofaen med familyen og ser på tv.<3 Fikk plutselig så vondt i halsen og sitter og hoster som en gal her, er typisk meg å bli syk nå rett før helgen... Satser på at det ikke skjer da. ;-)

Tidligere idag var det selvfølgelig skole og da holdt vi på med et prosjekt hele dagen så det var jo diigg. Etter skolen fikk meg og Susann så sykt lyst på kebab så da tok vi turen til lucianos. Aldri feil valg det.<3

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits