Helgen som var- bildedryss

Hei og god onsdags kveld! Har arbeidsuke denne uken, og jobbet nesten hele helgen så derfor = null blogging dessverre. Det er litt hektisk nå siste tiden før sommerferie, så kan ikke love 100% oppdatert blogg. I helgen som var, var jo Stine på besøk hos besteforeldrene som bor rett ved meg, så da var jeg en del med hun og Thea. De to er kusiner forresten. Jobbet jo ganske mye i helgen, men fikk tid til å være med dem også. Fra lørdag til søndag overnattet jeg hos dem, som var veldig koselig. Vi tok masse bilder med Stine sitt og mitt kamera, var ute, slappet av med pc og nettbrett, og sent på kveld smeltet vi sjokolade og dyppet jordbær. Det er seriøst noe av det beste som fins! Åh nam.♥ Når det var blitt mørkt, eller nesten mørkt (det blir faktisk ikke helt mørkt lenger!) gikk vi ut og tok bilder med glowsticks. Bildene ble utrolig stilige, så jeg poster noen av dem i et annet innlegg. Her kommer et lite bildedryss fra overnattingen:

 

 

 

 

Morgenen neste dag gikk vi ut i blomsterengen for å ta enda litt til bilder. Tror jeg har fått gress/pollen allergi for jeg ble helt hoven rundt øynene og tårene rant etter å ha lagt i gresset... Bildene av meg ble ikke særlig pene for å si det sånn, så tror vi dropper å legge dem ut her. Men de andre ble kjempefine, uten tårer og hovne øyne hahah.

 

 

 

 

 

 

Fine fine jentene.♥Nå er det forresten bare 9 dager til sommerferie!♥ Føler jeg skriver om det hele tiden, men klarer nesten ikke å la være, gleder meg så utrolig mye! 

Hva skal dere i sommerferien?

-Isabel ♥ 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits