Min elskede dip-dye shorts

Eeelsker dip-dye shortsen min fra BikBok! Fikk den til bursdagen i fjor av verdens beste venner Mari, Miriam, Susann og Nikita og har gledet meg kjempemye til denne sommeren så jeg kan bruke den for fullt igjen. Jeg har bursdag på sensommeren så jeg fikk ikke brukt den så mye det året. Men nå som det er sommer like rundt hjørnet skal den bli masse brukt.♥

Shortsen er i størrelse xs og var kanskje litt stor i størrelsen, men den shortsen blir nesten bare finere når den er litt stor. For meg passet den helt perfekt heldigvis. De selger den ikke lenger nå, dessverre men BikBok har mange andre nydelige shortser inne nå. Nagler, aztec mønster og dongeri er stikkord for shortser denne sommeren.

Synes dip-dye er utrolig fint, og denne shortsen er yndlingsshorten i garderoben for tiden. Helt ypperlig til en basic sommertopp og solbrun hud. (kan forresten bare drømme om det med den solbrune huden...bleikfis forever) 

 

Som dere ser er det ene "hullet" på shortsen min veldig stort. Det skal egentlig ikke være slik men det har raknet litt. Vurderer å fikse det til slik det var, men det var jo litt stilig sånn som det er nå og eller?

Hva synes dere om shortsen?

-IsabelÉn kommentar

Mariell!

03.06.2013 kl.07:58

fine! :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits