The Eye...

Hei dere! Søndag idag, og helgen er nesten over allerede. Åh, det hadde vært perfekt med en dag mellom lørdag og søndag! Denne helgen har virkelig flydd forbi, og det er utrolig kjipt å tenke på at det er skole igjen imorgen, med prøver, stress og framføringer. Heldigvis er det bare ca 15 dager igjen til SOMMERFERIE!♥ Gleder meg helt sykt, denne ferien skal bli så bra! 

Igår tilbringte jeg, mamma, Thea og hennes mor hele dagen i byen. Vi var på et kjøpesenter, og jeg fikk brukt litt av konfepengene mine til å utvide sommergarderoben. Fikk kjøpt meg en shorts, et par topper, et smykke og en nyyydelig kjole. Åh er helt forelsket i den! Skal vise innkjøpene i et annet innlegg.

Etter noen timers shopping var vi skrubbsultne, så da ble det lunsj og middag på McDonalds. Har ikke spist der på evigheter, og maten skuffet som vanlig ikke. Lov å være litt usunn iblant, og en BigMac klarer jeg bare ikke å motstå haha. Matvrak delux. Senere på kvelden overnattet jeg hos Thea. Vi bestemte oss for å se på skrekkfilmen "The Eye", som var litt skumlere enn vi hadde trodd... Ingen av oss er veldig tøffe når det gjelder skrekkfilmer, så i mange av scenene lå vi med hodet bak puta og holdt oss for ørene. Pyser sa du?

 

 

 

Før filmen:

Isabel: Den er sikkert ikke så skummel! Det er jo bare en dame som har tatt øyeoperasjon også ser hun døde folk! Det er jo bare falskt så vi blir sikkert ikke så redd.

Thea:  Dessuten så har vi jo sett "The ring", denne er nok ikke skumlere enn den!

 

Midt i filmen:

Isabel: ÆÆÆ NEEI HJELP MEG SHITSHITSHIT! NEI IKKE SNU DEG NEI IKKE GÅ DER, Å SHIT NEI THEA REDD MEG!!!

Thea: FYSØREN FYYYSØREN, IKKE SE IKKE SE! ÅÅÅÅ NÅ SNUR HO SEG NEI SHIT, NÅ KOMMER DET ET FJES NÅ KOMMER DET ET FJES NEEEI ÆÆÆ!

*Gjemmer oss bak putene og holder oss for ørene* 

 

Filmen var utrolig skummel, men kjempebra! Så den anbefales virkelig for dere som liker skrekkfilmer. Noe er ihvertfall sikkert, jeg vil ikke ha øyetransplantasjon fra en annen person etter å ha sett denne filmen... Det var nemlig en dame som fikk transplantert et øye fra en død person. Og så begynte hun å se døde mennesker med øynene og "oppleve" de skrekkfulle minnene fra den døde personen. Uff, vi fikk frysninger langt nedover ryggen av denne filmen og vi var livredd gjennom hele. Så ja det var en film som er  verdt å se, hvis du tør.

Har du sett "The Eye"? 

-Isabel  

2 kommentarer

Stine Landa

02.06.2013 kl.19:16

Hahaha, jeg ser ikke den filmen etter alle snappene og nå forklaringen på filmen! Og er med deg på å ikke ta en øyetransplantasjon.. :D

alleminesauer

02.06.2013 kl.21:03

Har aldri sett filmen, men haha! :)

Vi har spørsmålsrunde på bloggen vår, gøy om du hadde lagt inn noen spørsmål :D

http://alleminesauer.blogg.no/1370111420_sprsmlsrunde.html#comment

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits