Blogger igjen

Hei! Nå har det gått omtrent fire måneder siden sist gang jeg logget meg inn på blogg.no og blogget for dere, og bloggen har rett og slett vært helt død. Har ikke hatt den store motivasjonen til å blogge som dere nok har skjønt, ble rett og slett lei. Har nok ikke mange leserne igjen nå, og det skjønner jeg haha. Tar meg selv ofte i å irritere meg over bloggere som "aldri" blogger, og nå ble jeg visst en slik blogger selv. Uten verken motivasjon eller i det hele tatt lyst til å skrive innlegg er det lite vits i å blogge, synes jeg. Blogginnlegg blir sjelden vellykket når man blogger bare for å blogge.

Men etter så langt fravær fra bloggen, har jeg savnet å blogge. Inspirasjonen kommer sakte men sikkert tilbake, og jeg skal starte igjen! I det siste har det vært både konfirmasjon, konsert med koret og forestilling av folkeoperaen "HavFest". Så livet har ikke stått på pause sånn som bloggen. 

Jeg konfirmerte meg 5.mai 2013 og hadde en utrolig fin dag. Masse god mat, koselig familie og selvfølgelig gaver gjorde dagen helt perfekt. For en del av pengene jeg fikk, kjøpte jeg meg det jeg har ønsket meg i sikkert tre år, nemlig speilreflekskamera. Kjøpte meg Canon Eos 700d, og kunne ikke vært mer fornøyd!♥ Kameraet var faktisk litt av grunnen til at jeg bestemte meg for å starte å blogge igjen, for det blir 1000 ganger gøyere å blogge innlegg med fine, klare bilder. Er dere ikke enige?

Håper jeg ikke har mistet alle leserne mine, og satser på at jeg begynner å blogge igjen for fullt nå. Været er forresten helt herlig for tiden, og nå venter jeg bare på sommerferien. Har ikke ord for hvor deilig det skal bli med ferie!♥ Her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene.


Meg og Thea tok oss en tur ned på bryggen i sommerværet. Første dagen med speilrefleks resulterte i masse bilder ute.

 


 

 


Skjønne pusen min ♥

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Ja, det var noen sommerbilder fra de siste ukene. Håper sommerværet fortsetter heele sommeren, alt blir så mye bedre når det er fint vær. 

-Isabel 


 


 

7 kommentarer

ÅÅ det er bra du begynner å blogge igjen. For noen flotte bilder og en søt sau :DD Hva synes du forresten om DIY-videoer? :D (og min haha) :D

fridakj99

02.06.2013 kl.16:34

Så fine bilder! :)

Marie Oma

02.06.2013 kl.16:38

så kjekt!!! :D

nydelige bilder forresten!

alleminesauer

02.06.2013 kl.16:43

Så kjekt at du har begynt å blogge igjen, kjempe fin blogg og du tar nydelige bilder!

Btw har spørsmålsrunde på bloggen nå, viss du gidder å stikke innom :)

Marte

02.06.2013 kl.16:45

Lykke til med blogginga da :)

Stine Landa

02.06.2013 kl.16:46

Nydlige bilder av nydlige venner :**

Thea

05.06.2013 kl.21:20

Du och jag Isabel, du och jag x)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits