Herlig lørdagskveld

Heiheei! Sitter å ser på tv med mams og paps nå, med godteri og brus.♥ Deilig å chille max på en lørdagskveld! Tidligere idag har jeg laget amerikanske pannekaker. Det er seriøst helt sykt godt! Første gang jeg har laget/smakt det før og det var definitivt en suksess, og kommer sikkert til å lage det ofte heretter. :-) Det var faktisk pga. en mat og helse lekse jeg laget det for vi hadde i oppgave å lage pannekaker med valgfri type og oppskrift. Gøy lekse må jeg si. 

 

Senere på dagen kom Nikita ned, og litt etterpå kom Mari også. Meg og Nikita spilte inn første del til "må gjøre" videoen og Mari hjalp oss litt med ting hehe. Skulle gjerne vært hun og slippe å spise/drikke alt det dere kom med forslag til hahah, det ble ganske kvalmende... Men var kjempemorsomt da! Videoen kommer som jeg har skrevet i "må gjøre" video innlegget, når jeg har redigert den ferdig. 


 


Viser det hvite streker på bildet hos dere? Hvis det gjør det, så aner jeg ikke hvorfor...

 

Og til slutt, har jeg tatt litt bilder av myself. Er man blogger så er man blogger... xDxD neida. 

 

Vi blogges! 

-Isabel ♥


2 kommentarer

Karoline

20.10.2012 kl.23:36

fine bilder :)

Lene

21.10.2012 kl.08:55

Fine bilder Isabel :-D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits