T.G.I.F !

Heei og god fredagskveld! Er så herlig med helg, åh lovin' it!♥ Denne helgen skal jeg virkelig chille og slappe av, det blir nok deilig etter en lang uke. Kjenner jeg allerede er blitt ganske så skolelei, ser fram til høstferien!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med pusen ved siden av meg og ser på Top Model UK, og chatter med Susann. Chipsskålen står på bordet og colaglasset er på plass, perfekt!

Fikk forresten 6'er på den tysk gloseprøven vi hadde (ikke såå big deal, men uansett heheh)!:-D Var en fornøyd jente som gikk hjem fra skolen idag for å si det sånn.


Får håpe været blir litt bedre da...

 

Meg og Thea var ute en dag og tok litt bilder, så tenkte å vise dere en liten smakebit på dem? Det ble ikke så veldig mange bra merket jeg etterpå, men her er noen:


Skyggen ser ut som et øyeJa det var da en liten sneak peak på bildene. Kan jo vise resten i et annet innlegg hvis dere vil? Hva synes dere om bildene så langt?

 

-Isabel♥
  

 

 

2 kommentarer

Kjempe fine bilder:)

Isabel

04.10.2012 kl.17:28

Susann: Tusen taakk!<3

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits