Vi har fått kattunge!

Heihei! Matteprøven idag gikk heelt greit, heheh.. Forventer ikke mer enn en 3'er eller 4'er, men det får gå som det går. Er bare glad for å være ferdig med det! Tyskprøven idag gikk også bra, var heldigvis ikke så vanskelige gloser. :-)

 

Nå har jeg øvd litt til en historie prøve, og så skal jeg snart på JoinUs kor. Gleder meg, elsker å synge.♥ Tja, hva mer er det å skrive egentlig? Har jo ikke gjort på så mye idag bare skole omtrent.. Er litt vanskelig å finne noe å skrive om i ukedagene, så kom gjerne med tips til hva jeg kan skrive om!

 

Fant en topp i klesskapet som jeg aldri har brukt. Liker den ganske godt og har lurt på hvor den har blitt av haha. Ofte bare forsvinner det klær også finner jeg dem igjen sånn evig lenge etterpå! Hadde en liten "fotoshoot" en dag, så kan jo vise litt bilder.

 
"Hvordan skal jeg stå??" Hahah!

 

Har forresten en liten gladnyhet på lager, vi har fått oss en liten kattunge! Den er bare helt nusselig, verdens skjønneste lille jentepus.♥ Så langt heter den Pitteliten, men vi skal finne på et annet navn til den. Her er hun:
Hadde ikke så mange bra bilder av hun enda, men det får dere etterhvert.


Én kommentar

Susann

26.09.2012 kl.18:55

Pusi og er skjønn da<3:D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits